La Lira de Corbera rendix homenatge al director local Enrique de Tena

1
359

L’Ateneu Musical “La Lira” de Corbera rendirà homenatge al músic, compositor i director local Enrique de Tena.

L’acte tindrà lloc el proper diumenge 29 al Teatre – Cinema de la localitat a les 18.30 hores en el tradicional Concert de Nadal que, com tots els anys, ofereix la Banda Simfònica “La Lira” de Corbera.

Podrem escoltar-lo al saxo (el seu instrument), amb el que és professor de la Banda Municipal de Madrid, juntament amb tres músics més de “La Lira”, interpretant peces per a quartet d’aquest instrument. Seran obres composades  i arranjades pel mateix Enrique de Tena.

Enrique de Tena

També el podrem vore dirigir la seua Banda, amb composicions pròpies i arranjaments fets per ell mateix de peces d’altres compositors. Destacarà en el programa la seua obra “Cançó i danses”, peça que va ser obligada al Certamen de Bandes d’Altea.

La resta del concert, l’Ateneu Musical “La Lira” de Corbera estarà dirigida pel seu Mestre – Director titular Samuel Pérez Ortega.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here