Màgia i personatges infantils acompanyaran els Reis Mags a Sueca

0
309

L’empresa suecana Festes Infantils Pequeñín serà enguany l’encarregada d’omplir de màgia i il·lusió la nit preferida dels més xicotets. El pròxim 5 de gener arribaran a Sueca, puntuals a la seua cita, ses majestats els Reis Mags d’Orient acompanyats dels personatges infantils més coneguts pels xiquets i xiquetes. La cavalcada s’iniciarà a les 19 hores, en el parc de l’Estació, i recorrerà el carrer Sequial fins a la plaça de l’Ajuntament, on s’oferirà un gran espectacle de màgia a càrrec dels mags Ati i Xavi, que tindrà com a mestre de cerimònies al suecà Eugeni Alemany. En la plaça, Melcior, Gaspar i Baltasar, seran rebuts també per les autoritats.

“Com tots els anys quan arriben estes dates, la Regidoria de Festes organitza la Cavalcada de Reis per a mantindre la il·lusió de les suecanetes i suecanets en esta nit tan màgica per a ells en la qual reben regals per haver sigut molt bons. Enguany, i com és costum des de la meua Regidoria, la cavalcada torna a realitzar-la una empresa de Sueca per la que, com a regidor, he apostat molt fort. D’esta manera, la despesa que origina la cavalcada es queda al 100% en Sueca”, ha explicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here