Empresa d’Almussafes fa una important donació d’aliments a Càritas Benifaió

0
344

L’empresa Johnson Controls d’Almussafes ha realitzat per tercer any una donació de més de 250 kg d’aliments i la mateixa quantitat en roba per a Càritas Parroquial Benifaió.

Francisco Gonzalvo, representant de l’equip de comunicació de Johnson Controls, ha comentat que les donacions han sigut aportades pels treballadors de l’empresa davant una campanya que ha tingut com a lema “Vive sencillamente para que otros, sencillamente, puedan vivir mejor”.

Amparín Espuig, representant de Càritas Benifaió, ha mostrat el seu agraïment tant als treballadors com a l’empresa, ja que amb estes donacions «moltes persones necessitades de la població es voran beneficiades».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here