Redondo Vidrieres i Làmpares Sueca guanyen el XXV Concurs d’Aparadors

0
354

La cristalleria Redondo Vidrieres, en la categoria A, i Làmpares Sueca, en la categoria B, han resultat els guanyadors del XXV Concurs d’Aparadors “Ciutat de Sueca” – Campanya de Nadal 2013, organitzat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca. Un total de 22 establiments han participat en esta edició marcada per “un grandíssim nivell, la qual cosa ha dificultat enormement el treball del jurat”, va afirmar Manoli Egea, regidora responsable, durant el lliurament de premis divendres passat.

El saló de plens de l’Ajuntament va acollir este acte a què van acudir representants de tots els comerços participants. “L’objectiu d’este Concurs és, com sempre, promocionar el comerç i incentivar als establiments perquè mostren aparadors que puguen atraure encara més als ciutadans”, va afirmar Egea. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, també va remarcar “el paper principal que exercix el xicotet comerç en el dinamisme d’una ciutat, al ser l’autèntic motor de l’economia, no sols local”.

Enguany, com a novetat, les bases del Concurs afegien una categoria nova que incloïa, exclusivament, als establiments guanyadors dels últims cinc anys. En esta modalitat, l’afortunada va ser la cristalleria Redondo Vidrieres, que es va portar l’únic premi de 1.000 euros i un diploma acreditatiu. En la modalitat B, el primer premi, de 600 euros i diploma acreditatiu, va ser per a Làmpares Sueca; el segon premi, consistent en 400 euros i diploma, va ser per a Cortinatges El Dot; i el tercer premi, de 250 euros en xecs regal per a realitzar compres en els establiments de Sueca i diploma, va ser per a Bon Dormir.

A més del jurat designat a l’efecte, format per la regidora de Comerç, Manoli Egea; el regidor de Noves Tecnologies, Dimas Vázquez; la regidora de Promoció Econòmica, Mª José Sarrió; la tècnica de l’Agència de Desenvolupament Local, Flor Barona; el director de l’Escola d’Art “Escultor Beltrán”, Joan Antoni Llopis; el regidor, Raúl Pla; el president de l’associació Arrima’t, Tony Landete; la tècnica de Turisme, Noelia Lledó; i el coordinador de Mercats, Ricardo Palacios; els ciutadans i ciutadanes també han pogut votar pel seu aparador favorit a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here