Nous educandsde la Filharmònica Alcudiana

0
446

Els educands de la Banda Juvenil de Música de l’ Alcúdia rebran la jaqueta de músic i l’ instrument el dissabte 4 de gener, passaran així a formar part de la banda de música La Filharmònica Alcudiana de manera oficial.

A partir de les 8h de la vespada, la Filharmònica Alcudiana, una representació de l’ Ajuntament i la Junta Directiva de l’ Associació Musical eixiran de la Casa de la Música en cercavila fins arribar a les cases dels educands que rebran la jaqueta de músic i l’ instrument de mà dels seus padrins musicals, i a partir d’ eixe moment passaran a formar part de la Filharmònica. Ángeles Martínez Arnandis formarà part de la percussió, Lara Ferrando Esteve rebrà el saxòfon, i Rubén González Tarancón i Aida Almellones Ferrer obtindran el clarinet.

Després de l’ arreplega dels educands, tota la comitiva acompanyada dels respectius familiars i dels convidats es dirigiran a l’ Àgora Jove per gaudir d’ un vi d’ honor organitzat per les famílies dels educands.

Concert d’Any Nou

D’ altra banda, el diumenge 12 de gener, la Casa de la Cultura de l’ Alcúdia obrirà les seues portes per acollir el Concert d’ Any Nou a les 11.30h del matí. Estarà dirigit per Rafael Doménech Vives i serà en aquest acte on els educands participaran per primera vegada amb la banda local La Filharmònica Alcudiana.
En acabar el concert, tindrà lloc a Salones Siglo XXI el Dinar de Germanor que reunirà músics, directius i col·laboradors de l’ Associació Musical.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here