L’oposició critica la falta de participació ciutadana en els pressupostos d’Alzira

0
192
Gómez, Aguilar i Martínez portaveus de l’oposició

L’equip de govern d’Alzira ha aprovat este matí els pressupostos municipals per al 2014 amb l’oposició dels grups PSPV, Compromís i EU que s’han ficat d’acord en criticar «la falta de transparència i participació de la ciutadania».

El portaveu d’EU, Iván Martínez, criticava que el govern local «no ha celebrat cap reunió amb les entitats i associacions locals». Des de Compromís, Diego Gómez ha reclamat que «cal obrir a la ciutadania el capítol d’inversions, mentre Isabel Aguilar portaveu del PSPV censurava el regidor d’Hisenda, Enrique Lahuerta que «enguany, al contrari de l’any passat, no ens haja donat cap participació, ni fet cap consulta».

L’equip de govern ha desestimat una esmena a la totalitat presentada per EU on reclamava que el 5% del pressupost es destinara a plans d’ocupació i de mesures socials.

Per la seua part l’acaldessa, Elena Bastidas ha rebutjat estes crítiques assegurant que el govern local ha donat a conèixer el borrador dels pressupostos als respectius consells assessors, que ha qualificat  «com expansius i ambiciosos» i destacat que Alzira siga un dels municipis «menys endeutats».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here