L’Alcúdia celebra el Festival Nadalenc amb el lema «Estima el món»

0
329

El passat divendres es va celebrar a la Casa de la Cultura de l’ Alcúdia el Festival Nadalenc del Centre Professional de Música i de la Banda Juvenil de l’Alcúdia.  Pares, mares, xiquets, xiquetes, gaudiren de la música dels més menuts i de les nadales cantades pels alumnes i acompanyades per la Banda Juvenil.

El Festival Nadalenc, que  aquest any s’anomenava «Estima el món», va començar amb el grup instrumental del professor Oscar Doménech i sota la seua batuta van interpretar, “Tortoise Race”, “The Music Mill” i “Chinaman in Paris”, les tres obres del compositor nascut als Països Baixos, Jan de Haan.

A continuació, la Banda Juvenil i els alumnes més menuts del centre, els d’iniciació i preparatori amb la seua professora Elena Pina i sota la batuta del director de la Banda Juvenil, Rafael Doménech, interpretaren unes nadales populars per a cor de veus blanques i banda molt conegudes, “Camina Maria”, “El desembre congelat” i “Sant Josep i Sant Joan”.

A continuació, els alumnes de cor dels quatre cursos d’elemental amb el seu professor Óscar Doménech i sota la batuta del director de la Banda Juvenil, Rafael Doménech, cantaren també una nadala popular, “Cant d’ovelles”,  i la “Nadala de la llum” de John Rutter.

Abans d’interpretar l’ultima peça la Banda Juvenil i tots els alumnes junts, varen cridar a l’escenari per a fer-li un obsequi, a l’alumne del centre que ha fet el dibuix que ha estat el cartell del Festival Nadalenc “estima el món”, Cristian Colomina Roig, alumne d’oboè i de dolçaina.

El festival va acabar cantant tots junts “Estima el món”, una cançó de Michael Jackson traduïda i arranjada, com totes les nadales del festival, pel professor d’harmonia del centre, Sergi Pastor i que va acabar amb els millors desitjos de felicitat i prosperitat per a tots en aquest any que be 2014.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here