Lairón publica una Òpera Prima Poètica solidària amb l’associació ADISPAC

0
284

El cronista oficial d’Alzira i arxiver municipal, Aurelià Lairón, ha presentat esta nit a la Casa de la Cultura una Òpera Prima Poètica de caire solidari en donar l’import total de la venda a l’associació Adispac.

Lairón, autor de nombroses publicacions de caràcter històric, havia escrit un bon grapat de poemes, però ho els havia tret a la llum fins que l’anirmaren a fer-ho, Josep Antoni Fluixà, Bernat Montagud, Elena Negueroles i Isabel Sala.

També ha estat decissiu que dos amics seus editaren, de manera gratuita els 45 poemes de Lairón, que recullen «vivències i inquietuts personals» segons ha confesat l’autor a Riberaexpress. Fluixà ha qualificat esta òpera prima de «consistent» escrita amb «un estil personal, on parla de sentiments, inquietut

Aurelià Lairòn amb la seua òpera Prima

s, i també sobre la mort, l’alegria i l’esperança».

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el president d’ADISPAC, Ernesto Sarrión han asistit a la presentació del llibre dirigda per Mari Carmen Cano i que ha deixat menut l’Auditori de la Casa de la Cultura.

Tant Bastidas com Sarrión han remarcat en les seues intervencions, el exemple i la mostra de solidaritat oferida per Lairón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here