Morera culpa al Consell d’obstaculitzar la Justícia incomunicant jutjats com el de Carlet

0
191
Jutjats de Carlet

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha criticat les retallades fetes per la Conselleria de Justícia en jutjats de les comarques centrals i del sud del País Valencià en suposar “un greu obstacle per al desenvolupament normal del treball dels funcionaris de Justícia”.

Segons s’ha publicat en alguns mitjans de comunicació, operaris enviats directament des de la conselleria han desactivat algunes línies telefòniques dels jutjats fins a haver jutjats amb un sol terminal i a més, situat en la finestreta, pel que “pot vulnerar el dret a la intimitat de les persones que reben notificacions al no fer-se en les condicions de privadesa adequades ni mínimament exigibles”, ha criticat Morera.

La situació creada en els jutjats de Carlet, Picassent, Catarroja, Requena, Sagunt, Sogorb o Elx, ha arribat a la incomunicació quasi total dels jutjats fins al punt que el Servei Comú de Notificacions i Embargaments (SCNE) no té ja comunicació pròpia ja que les trucades estan restringides a números de telèfons fixos de la seua pròpia província. Per a Morera “esta situació resulta completament inadmissible i més en els jutjats on les notificacions són d’una importància ineludible. Actuacions com aquestes posen al descobert les mentides del govern de Fabra que va tancar RTVV per a assegurar la continuïtat dels drets i serveis més bàsics però sembla que la Justícia no estava en aqueixa llista de drets a salvaguardar”, ha criticat Morera.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here