L’Alberic guanya el segon partit de la temporada davant l’Aielo (2-1)

0
451

 

Segon partit que guanya l’Alberic a casa, en el que portem de temporada. Donant una sensació de canvi en d’actitud en algunes fases del partit, en el primer temps, marcant en el minut 38, Francesc, que rep un baló a la treta d’un corner tret per Escribá, i envia el baló dins de la porteria defesa per Monzó, fent el 1-0.

Abans Vicent Gadea, havia estrellat un baló al post, i en el minut 23, els jugador locals, reclamaren un possible penalti, on L’Alberic haguera pogut augmentar el marcador, però en el minut 43, per una errada defensiva, David rep un passe llarg, controla el baló i de tir ajustat a la part dreta de Bernat, estableix, l’empat a 1.

  Les ombres en l’ambient dels pocs aficionats locals, aparegueren, davant un Aielo, l’últim classificat, que de guanyar-li a l’Alberic, li passaria el lloc, i on els jugadors de Roberto Carlos, plantaren cara, però creant poques ocasions de gol.

La segona part, va ser els pupils de Quique Ballester, els que eixiren en ganes, en una actitud diferent a la primera, on el nou reforç, Alberto Torres, que tornava a les files de l’Alberic, que en la primera part ja havia donat moltes bones vibracions, va ser el que es tirà l’equip al muscle, i amb les seus pujades i pases, donava un altre aire a este jove equip, que li faltava un revulsiu com Alberto.

En el minut 65, Vicentín aconseguia el segon gol dels locals, al rebre un baló, que el porter Monzó, erra en la seua eixida, i estableix el 2 a 1, que seria en definitiva un resultat just per a l’Alberic, pels mèrits fets en el camp de joc.

Dos reforços mes, se van a incorporar a les ordes de Quique, Remel, procedent del Rafelguaraf, i Paco Gisbert, del juvenil, no es descarten altres incorporacions.

Fitxa tècnica

Àrbitre: Antonio Garcia López, de la Delegació d’Elda. Bé. Partit difícil per lo transcendental del resultat final, on els dos equips, penúltim i últim, es jugaven l’últim lloc, on afloraren els nervis, en la part final, no sols en el terreny de joc, sinó també en la banqueta, comunicant al massatgista local, que es considerar expulsat al final del partit.

Resultat

C.E. Alberic – 2, ( Francesc,38’, i Vicentin, 65’)

C.F. Aielo – 1, (David, 43’)

Targetes grogues:

C.E. Alberic: Vicente Gadea (10’), Pavia (51’), Escriba (57’), Esteve (60’),

C.F. Aielo: Cachi (37’), Alberto (48’), Lurbe (52’), Monzó (89’)

Targeta Roja: Del C.E. Alberic;  Javi (89’), i al massatgista, després d’acabar el partit.

Alineacions

C.E. Alberic – Entrenador, Quique Ballester

Jugadors: Bernat, Francesc (Esteve, 46’),Vicente Gadea, Pavia (Alex,75’), Escriba, Ximo,Joan, Vicentin (Javi,66’), Vila, Perales (Vicente Gonzalez, 83’). Alberto Torres.

C.F. Aielo – Entrenador: Roberto Carlos

Jugadors: Monzó, Cristian, Aitor (Paco, 65’), Rafa, Lurbe (Manu, 79’), Joan, Alberto, Josep David, Cachi (Molina,58’), Juanjo (Cristian, 76’).

Jornada nº 15 – 12.01.2014: P.D. Ayorense – C.E. Alberic  / C.F. Aielo – L’Olleria C.F.

Moltes targetes grogues i expulsions, està rebent el C.E. Alberic, per a merèixer-les els seus jugadors.

Per al partit de hui, quatre jugadors no podien jugar, per suspensió de un partit

Brian Martínez i Abdellatif Ouassine, per acumulació de targetes, Carlos Pedrón, per menysprear a l’àrbitre, i Francesc Gadea, doble amonestació.

Bernat Hervás, president del C.E. Alberic, es mostrava content per este triomf, al vorer que el seu equip, acabava l’any amb una victòria molt important per a que els jugadors, agarren confiança en casa, després d’haver perdut 5 partits.

La incorporació de Alberto Torres, Vicent Gonzalez, la recuperació de Esteve, els sancionat i els nous fitxatges  duguen tranquil·litat a l’equip, i afronten amb mes garanties, els partits del 2014.

Es lamentable la poca afluència de públic, on no es trau, ni per a pagar-li a l’àrbitre.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here