Bastidas només ha invertit 28.000 euros en Alzira Social segons EU

0
375
Bastidas davant la primera casa d’Alzira Social

EU-Alzira denuncia que l’Ajuntament només ha invertit 28.000 euros dels 400.000 que la Sra. Alcaldessa va prometre el mes de gener passat per al seu projecte estrella d’enguany, el Pla Alzira Social de rehabilitació de vivendes. De fet, per a 2014 s’han pressupostat tan sols 50.000 euros.

Robin Hood
Des d’EU-Alzira denunciem que en el primer any de vida del gran projecte de la Sra. Bastidas, en el que es va presentar literalment com una “Robin Hood” per a llevar-li als bancs per a donar-li-ho als pobres, s’ha traduït en una inversió en obres de 28.000 euros, que només està a punt d’acabar-se una sola casa i s’han contractat 6 treballadors. Recordem que la Sra. Alcaldessa va prometre 400.000 euros per al 2013 per a tota aquesta operació. I, de fet, per al 2014 la partida ha quedat tan sols en 50.000.
Per a Ivan Martínez (regidor d’EUPV-Alzira): “com hem denunciat des d’EU, no hi ha un pla com a tal al darrere. I ens temíem que, després de tota eixa propaganda, es quedara buit de contingut real. El temps torna a donar-nos la raó. No està sent una mesura que estiga beneficiant ni a moltes persones necessitades de vivenda ni molt menys un pla de xoc de treball. I recordem que 400.000 euros suposen quasi tot el que destina l’Ajuntament en programes d’ocupació propis”.

Agència de lloguer social
Per a I. Martínez (EU-Alzira): “amb els 400.000 euros previstos es podia realment haver començat a fer-se un pla de vivenda a Alzira, que no en tenim, i posat en marxa una agència de lloguer social (hui per hui no hi ha ajudes per al lloguer). D’igual manera haver destinat la meitat del previst (200.000 per a expropiacions) per a posar en marxa el pla de regeneració del barri que proposaren els veïns (Pla Azahara) i haver destinat més recursos a programes de treball. Hem perdut un any i un altre tren, això sí, però amb molt de soroll mediàtic per part del PP.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here