Gala de Nadal del Club Alberic Patinatge Artístic

0
488

Com ve sent tradicional a l’hora d’ara nadalenques, el Club Alberic de Patinatge Artístic, ha celebrat esta setmana la Gala de Nadal en el Pavelló Esportiu la Muntanyeta..

Al voltant de 50 patinadores, entre els que es trobava un grup de 6 xiquetes de 3 a 6 anys i un xiquet de 3 anys, tots ells vestits de mamà Noel i “peque Noel”, amb la seua entrenadora, Charo Ramos de Agustín, van oferir diversos exercicis, que van fer les delícies de pares i familiars, que en bon nombre ocupaven les grades.

Finalitzada l’exhibició, les patinadores, van obsequiar la seua entrenadora diversos regals, en celebració del Nadal, i entre les patinadores es van intercanviar regals, en la celebració de “l’amic invisible».

Per a tancar aquesta Gala de Nadal, familiars i patinadores, celebraren un sopar de germanor, en el mateix pavelló, on aprofitaren per a felicitar-se els nadals.

Cal recordar, que el Club Alberic Patinatge Artístic, compta entre les seues files, amb la jove patinadora, Nuria Ortega i Benavent, que ha sigut Campiona Trofeu Federació, en els anys: 2009, 2010 i 2011, i Campiona Provincial de Valencia 2013.

Altres patinadores que estan competint en les diferents categories i modalitats:

Liliya Maysterchuk, Ana Casanova Arándiga, Laura Homrubia Martínez, Tatiana Kalenyk, Míriam Iborra Jurado, Silvia Alberola Iborra, Natalia Promina, Iris Giner Llopis, Maria Gómez Cataluña, Gema López Martínez, Victoria Gregori Muñoz, Minerva Vilar Canel, Yasmina Loranzo Laila,

Eduardo Sala/Ribera Express

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here