Concerts per als Nadals de la Societat Musical d’Alzira

0
181

La Societat Musical d’Alzira ha programat una sèrie de concerts durant les festes de Nadal:
Dissabte 21, 20:30 H. RETAULE DE NADAL Alumnes Cor del Centre Professional de Música i RUMBAU “Grup de Metalls” Esglèsia Sant Joan.

Diumenge 22, 12:30 H. CONCERT GRUP DE TROMPES de la Societat Musical d’Alzira Salós d’assajos

Dilluns 23, 19:00 H. RETAULE DE NADAL Orquestra i Alumnes de l’escola de Música de la S.M. Alzira Gran Teatre.

Divendres 27, 20:30 H. CONCERT DE NADAL, BANDA SIMFÒNICA Gran Teatre.

El Dilluns 23, durant el Retaule es farà entrega dels diplomes de la 13ª edició del Concurs de Joves Intèrprets de l’Escola de Música i Centre Professional “Societat Musical d’Alzira”.

En el Concert de Nadal de la Banda Simfònica el dissabte 27 de desembre es farà el reconeixement a Juan José Revueltas Colomer com a «Compositor Santa Cecilia 2013″, en el que s’interpretarà “Raíces” (Música per a un Aniversari)», obra que es va compondre per encàrrec de la Societat Musical d’Alzira amb motiu del seu 30 aniversari l’any 1998. És una obra emblemàtica per a la SMA donat que fou l’obra lliure triada per a participar en la Secció d’Honor al Certamen de València l’any 2000 en el que va obtindre un gran éxit.

El concert es completarà amb l’obra «Obertura» de l’òpera «Tannhäuser», que ja s’interpretà en el concert de Sta. Cecília amb motiu del bicentenari del naixement del seu autor, Richard Wagner.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here