Sueca correrà este dissabte la VII Cursa Nadalenca

0
367

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca ha organitzat diverses activitats que se celebraran les pròximes setmanes, coincidint amb les festes nadalenques. Divendres que ve, 20 de desembre, a les 18.30 hores, la Casa de la Cultura acollirà la xarrada col·loqui 100 anys a peu i obrint camí “The kenyan urban way”, amb la qual es pretén donar a conéixer i aprendre els autèntics valors de l’atletisme. Esta activitat comptarà amb la participació de l’atleta, Raquel Landín; el professor, Recaredo Agulló; el vicepresident de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, Manolo Cortés; i la regidora d’Esports, Teresa Ribes. “Des de la Regidoria d’Esports, intentarem organitzar més xarrades com esta, tan interessant, en la qual l’atleta Raquel Landín ens mostrarà, a través d’un documental, com entrenen els atletes en Alt Vall del Rift (Kenya). A més, Recaredo Agulló, a través d’una sèrie de fotografies, realitzarà un recorregut per totes les curses que s’han organitzat al llarg dels anys”, ha explicat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

Per al dissabte 21, a les 19 hores, la penya Poc a Poc i la Regidoria d’Esports han organitzat la VII Cursa Nadalenca, una activitat esportiva en què es participa disfressat, i que s’ha convertit ja en tot un clàssic en estes dates. El circuit, de 3.500 metres, transcorrerà pel nucli urbà de Sueca, amb l’eixida en la plaça de l’Ajuntament i la meta junt als Porxets. La participació està oberta a qualsevol persona, sense importar l’edat, i la inscripció es realitzarà el mateix dia de la prova. Tot allò que es recapte anirà destinat integrament a la Junta Local contra el Càncer de Sueca. “Un any més celebrarem esta cursa solidària, ja que els donatius dels participants es destinen sempre a una associació o col·lectiu del municipi. M’agradaria animar a la gent a què es disfresse i participe, perquè és una manera molt divertida i sana de donar-li la benvinguda als Nadals”, en paraules de Ribes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here