La Plaça de Sueca ha oferit olla de Nadal en directe per a promocionar els seus productes

0
185

Dins dels actes que ha organitzat la Regidoria de Comerç, Mercats i Turisme per a promocionar les compres en els establiments del municipi, especialment durant estes festes, ahir va tindre lloc en el Mercat Central, més conegut com a “La Plaça”, la preparació en directe d’una típica olla nadalenca cuinada, íntegrament, amb productes que es poden trobar en les parades del Mercat. Els cuiners Juan José Sancho, del restaurant London, i Toni Beltrán, van preparar, davant l’atenta mirada dels ciutadans que es trobaven en La Plaça, una tradicional olla “puchero” de Nadal i un arròs sequet d’olla amb pilotes i carxofes.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora de Comerç, Mercats i Turisme, Manoli Egea, van acudir també al Mercat. “L’objectiu d’estes iniciatives és potenciar les compres en els nostres comerços i, en este cas, en La Plaça on els ciutadans trobaran productes autòctons de primera qualitat”, ha afirmat Egea. La regidora ha volgut agrair també la col·laboració de les parades del Mercat que han subministrat els ingredients per a dur a terme esta iniciativa: Carns i Embotits S. Celda, El Rebost, Fruites Àngels, Carnisseria Cipriano, Carnisseria Fina, Carnisseria Mª Carmen Carsi, Fruites Mareny verd, Carnisseria Amadeo, Carns Carmen i l’arròs de Lucía, varietat Albufera; així com als cuiners Juan José Sancho i Toni Beltrán.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here