Homenatge del PSPV d’Almussafes als regidors de l’època democràtica

0
140

El Partit Socialista d’Almussafes va celebrar dissabte passat un homenatge a tots els regidors que han treballat en l’Ajuntament durant l’època democràtica. L’acte va comptar amb més de 200 persones així com amb la visita del Secretari General dels Socialistes Valencians, Ximo Puig, així com representants de la comarca i veïns del poble d’Almussafes.
Després de l’acte va intervindre María Ángeles Lorente, ex-alcaldessa, qui va agrair el suport i l’afecte mostrat per tots en els seus anys de dedicació política. També ho va fer Toni González, actual portaveu i Secretari General, el qual va mostrar la seua satisfacció per la participació i la resposta de la gent, també va fer referència al pacte existent a Almussafes entre el Partit Popular i Bloc Compromís com a obstacle a les grans oportunitats d’inserció laboral que facilita el Polígon Industrial i que no estan sent aprofitades.
Finalment, Ximo Puig va subratllar les paraules de González i va aprofitar per a proposar una alternativa sòlida i de futur per al socialisme valencià en una època en la qual els pilars més bàsics de la societat valenciana desapareixen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here