El PSPV diu que ser alcalde d’Algemesí «ha de ser un honor i no un negoci»

0
453
Marta Trenzano

El PSPV qualifica de ridícula la compareixença en televisió de l’Alcalde Vicent Ramón García justificant el seu salari de 60.000 euros. Les seues afirmacions al·legant a la gran gestió que, segons ell, ha fet el PP al capdavant del Consistori, manquen d’arguments i de veracitat.

Algemesí és un municipi de 28.300 habitants i amb un índex d’atur que supera el 35%. Després de quasi 7 anys de govern del PP trobem una ciutat que ha dilapidat més de 15 milions d’euros en obres públiques a través de la regidoria d’urbanisme que el propi Alcalde dirigeix i que ha destinat prop de 2 milions d’euros a pagar sous de polítics i assessors alliberats pel PP.

La Portaveu Socialista en l’Ajuntament d’Algemesí, Marta Trenzano, ha qualificat les declaracions de l’Alcalde García Mont aquest matí en Espejo Público com “una burla als ciutadans. García Mont hauria de saber que un alcalde és algú que té vocació de servei públic i no algú que té vocació d’enriquir-se a costa d’allò públic. Algemesí pateix les conseqüències de la crisi amb uns índexs d’atur insuportables, Càrites i Creu Roja no donen l’abast i l’últim que necessiten els nostres veïns és que el

seu Alcalde isca en una televisió d’àmbit estatal a justificar els “escassos” 3.100 euros nets que cobra al mes”.

L’Alcalde apel·la a la seua gran gestió per a justificar el seu sou al que Trenzano ha respost que “això és més que qüestionable perquè des que el Sr. García és Alcalde ha incrementat el deute del Consistori, ha dilapidat 6 milions d’euros en un pàrquing que ningú utilitza, ha sigut incapaç d’aconseguir que els seus veïns deixen de beure aigua contaminada, ha coartat la llibertat d’expressió i premsa en declarar a “LaSexta” cadena non grata i ha fomentat la competència deslleial en el gremi hostaler convertint edificis culturals i socials emblemàtics en grans salons de banquets entre moltes altres ocurrències. A més, el primer edil hauria de saber que si un polític necessita motivar-se amb un gran sou per a gestionar bé, el que hauria de fer és anar-se’n a sa casa i deixar la política per a els qui tenen vertadera vocació pública”.

Trenzano ha conclós que “si el Sr. García haguera de respondre de la seua gestió davant els gerents d’una empresa privada, segurament, el seu compte de resultats negatiu, l’haguera posat d’aneguetes en el carrer. I açò és exactament el que els ciutadans faran en les urnes en 2015”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here