La falla Plaça La Malva d’Alzira descobreix els esbossos i maquetes dels monuments

0
350

S’han presentat en el casal de la falla Plaça Malva els esbossos dels monuments que la nostra comissió plantarà este exercici. L’acte va ser conduit per José Manuel Rubio Albentosa i va comptar amb la presència, entre altres, de les falleres majors de la Malva, Lydia Medie Amargós i María José Lluch Bono; la totalitat dels huit presidents que formen la junta gestora i Daniel Giménez Bohigues; els artistes fallers Venancio Cimas i David Enguix; els escriptors Josep Antoni i Alba Fluixà, així com Vicent M.Pastor, fotògraf del periòdic Levante i, a més, la comissió fallera.

L’acte va estar encaminat a presentar totes les activitats culturals que la comissió tenim previst realitzar en el present exercici faller.
Les falleres majors de la Malva en companyia dels artistes van descobrir tant els esbossos com les maquetes dels monuments.
Venancio Cimas plantarà la falla gran i compta amb l’experiència d’haver realitzat falles de categoria especial a València; va explicar la seua proposta per a enguany que portarà per títol “Pirateries se’n fan tots els dies”, amb la participació en el disseny i composició de José Manuel Rubio i Miguel A. Martínez.
Així mateix, David Enguix, artista de Cullera, serà l’encarregat de confeccionar el monument infantil que portarà per títol “Els viatges de Peter Pan”, amb un guió realitzat per Josep Antoni Fluixà, escpritor i col·laborador cultural de la Malva. D’altra banda, Josep A. Fluixà, Manolo Rubio i Vicent Pastor són part principal de l’engranatge cultural del Tró d’Avis, el llibre de la falla, així com de la resta d’activitats culturals que la Malva té previst realitzar dins d’este exercici.
La comissió

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here