Alzira invertix 290.000 euros per acabar la Biblioteca en tres mesos (VIDEO)

2
384
Signatura del conveni
L’alcaldessa esta vesprada
Façana de la futura biblioteca

L’ajuntament d’Alzira destinarà 290.000 euros per poder culminar la Biblioteca Municipal segons l’acord al que ha arribat amb l’empresa constructora després del litigi que havia paralitzat les obres durant varios mesos. Així ho ha anunciat esta vesprada l’alcaldessa, Elena Bastidas qui ha anunciat, davant els mitjans de comunicació, que les noves intal.lacions estaran acabades en un periode de «tres mesos».

Sols resta l’enllumenat, el mobiliari i rematar la façana d’un pressupost total de 2,8 milions d’euros fruit d’una permuta en la que el constructor havia sigut autoritzat a fer vivendes en el solar de l’antiga piscina municipal a canvi de fer la biblioteca municipal en la nova plaça.

L’IVA de l’operació que pujava a uns 400.000 euros era el motiu del litigi entre empresa i ajuntament, però finalment les dos parts han signat un conveni pel que el consistori aportarà 290.000€ perquè el constructor done fí a la que s’havia convertit en la torre de Babel alzirenya.

Si la constructora compleix el termini acordat, Alzira podria contar amb nova bilioteca abans del pròxim estiu.

VIDEO (Isaac Candel): <http://www.alzirateveu.es/noticies/2014/2013_12_16-ALZIRA-INVERTIX-290000-EUROS-PER-ACAVAR-LA-BIBLIOTECA.html>

2 Comentarios

  1. Este és el resultat de la gran ESTAFA i la gran MENTIRA de Bastidas. Encara recorde als peperos com se`ls omplia la boca diguent que la biblioteca tendria un COSTE CERO i al final resulta que després de la permuta dels terrenys de l`antic cinema pisicina el construtor acabà totes les vivendesi plegà trastos i se`n anà sense acabar la biblioteca . Ara l`Ajuntament és farà càrrec de la construcció directa de la biblioteca per la mala negociació del PP amb el constructor, per la poca estima que el PP té de les coses públiques i en general de la cultura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here