Un total de 87 falleres majors homenatjades en el 125 aniversari de les falles d’Alzira

2
442

Les falleres majors de la història fallera d’Alzira i les FM, actuals, de les 34 comissions són, hui, homenatjades per la JLF coincidint amb el 125 aniversari de la plantà del primer monument a la capital de la Ribera.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, els ha fet una rebuda oficial a l’Ajuntament i posteriorment tota la comitiva fallera s’ha dirigit fins el Gran Teatre on s’ha imposat a les falleres l’insígnia commemorativa.

En primer lloc han pujat a l’escenari del Gran Teatre el vell i el nou estandard del JLF i tot seguit, la primera autoritat local i el president de la JLF, Vicent Muñoz han ficat l’insíginia commemorativa a les 34 falleres majors i als respectius presidents.

Posteriorment han pujat

Més de 80 falleres majors en l’escalinata consistorial

els anteriors presidents de la Junta Local Fallera que junt l’actual, Vicent Muñoz, han rebut a les 87 falleres majors, entre elles la pròpia alcaldessa que va ser, en el seu dia, fallera major infantil de la ciutat.

La FM més antiga, Rosa Antonia Camps Candel ha agraït, en nom de totes les falleres, l’homenatge dedicat per la Junta Local Fallera.

El cronista oficial de la ciutat, Aurelià Lairón va fer un repas a la dilatada història fallera de la capital de la comarca.

VIDEO 125 aniversario: http://www.youtube.com/watch?v=jutwXtNdcwg

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. Esto quien lo paga, supongo que los falleros de su bolsillo, por cierto el presidente de la JLF, de que va disfrazado de fallero o de Napoleón

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here