La falla Josep Pau guanya el Concurs de Teatre en Valencià de la JLF d’Alzira

0
354

La Falla Avinguda Josep Pau, guanyadora del  XX Concurs de Teatre en valencià que organitza la Junta Local Fallera d’Alzira,  els premis del qual es lliuraren el passat 8 de desembre al Gran Teatre de la ciutat, es complau a convidar-los a la representació de l’obra «TOC-TOC» que tindrà lloc el proper diumenge 15 de desembre al Gran Teatre d’Alzira, a partir de les 18.30 hores de la vesprada, els beneficis aniran destinats íntegrament a la Creu Roja. El preu de l’entrada són 3€.

 Jorge Díaz, ha estat també guardonat com a Millor actor d’aquesta edició, José Botija i Anna Roig com a Millors actor i actriu secundaris, tots tres són components del grup. 

 En primer lloc, actuaran els membres del grup de teatre infantil de la Falla Camí Nou, guanyadors en aquest apartat, amb l’obra «Germanor Fallera» i, tot seguit, serà el torn del Grup de l’Av. Josep Pau.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here