Empar Calatayud guanya el Concurs d’Escaparatisme d’Alzira

3
488
La guanyadora junt les seues col.laboradores

L’aparador nadalenc d’Empar Calatayud ha guanyat el primer premi del Concurs d’Escaparatisme, dotat amb 1.000 €, que organitza l’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial, entre un total de 55 comerços de la capital de la Ribera.

El segon premi i els 500 euros ha estat aconseguit per l’aparador de Mati Cuenca, mentre el tercer, dotat amb 300 euros, ha estat per al d’Art&Dansa.

Els guardò a la Gràcia, dotat amb 150 euros ha estat per a la Ferreteria Iñigo i el premi Ingeny, amb la mateixa quantitat l’aconseguia, segons el jurat, 35 Formiguetes.

Els 150 euros de cada un

Empar Calatayud davant el seu aparador

En lloc del tradicional xec d’anteriors edicions els guardonats han rebut el premi, per primera vegada, amb la Targeta d’Alzira, que permet invertir els diners en els comerços adherits.Els premis han sigut entregats esta nit al saló de sessions del consistori pel regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios, pel president de l’Associació Empresarial Alzira, José Villalba junt altres membres de la corporació i components del jurat.

3 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here