La Unió Musical d’Alberic actua en el Palau de la Música amb les dos bandes

0
216

Dia històric i memorable per a la Societat Unió Musical Alberic, al presentar en l’escenari del Palau de la Música de Valencia, a la Banda Jove, dirigida magistralment, per Santi Muñoz i Gea, composta pels jóvens músics, que passaran a engrossir la Banda Simfònica, i en la 2a Part, la Banda «Gran», la Simfònica, dirigida pel Mestre Director, en Daniel Ferrero i Silvaje.

 La Sala Rodrigo, es trobava repleta de públic, on la majoria eren veïns/es d’Alberic, i entre ells es trobaven, L’Alcalde, Antonio Carratalà, Maria Dolors Palomares, Regidora de Cultura, i la Regidora Mª Angels Galdón,  que no volgueren perdre’s esta cita que passarà a engrossir les belles pàgines de la història de la SUM Alberic, que en els últims anys està aconseguint.

Bella estampa la que oferien dalt de l’escenari els components de la Banda Jove, que baix la batuta ferma, de Santi Muñoz i Gea, jove director a tindre en conter, va delectar al públic assistent, amb el següent :

 Programa 1ª Part

Recordando a un amigo (psd).……………….., Paulino Martí Lopez

Un dia al Palau * …..………….……………….., Juan Bta. Meseguer Llopis

*(estrena absoluta)

(Fantasia per a Banda Juvenil)

A Little Concert Suite……………………………, Alfred Reed

Intrada, Siciliana, Scherzo, Gigue

Després de la interpretació de la Banda Jove, que va fer alçar als espectadors de la seua butaca, i la segona part, no va ser per a menys, la Banda Simfònica, que en el Certamen Internacional de Bandes de Música de Valencia 2013, que el 21 de juliol, es va celebrar en este mateix escenari, i va aconseguir el 2on Premi, davant Bandes molt re-nombrades i considerades, fent mes gran, del que era, a la Societat Unió Musical Alberic, punt de referencia en La Ribera i la Comunitat Valenciana.

Baix la batuta del seu Mestre-Director, en Daniel Ferrero i Silvaje,

va oferir el següent,

Programa 2ª Part

 

Rocio (psd)………………………………………….., Juan Manuel Molina

Balagueriana*……………………………………….,  Bernardo Adam Ferrero

*(estrena absoluta)

(Fantasia para a percusió i vent) – Allegro Ritmic, Andantino Spiritoso, Allegretto Mosso, Allegretto con Brio

Bestiariun  (Suite per a Banda Simfónica)

Peces Tropicales……………………………………,  Albert Appermont

Baile de la Ballena………………………………….,   Philip Sparke

Tyranonsaurus Rex…………………………………,   Ferrer Ferrán

El Canguro……………………………………………,   Kewin Houben

Charlie, el camaleón…………………………………,   Luis Serrano

Los Simios……………………………………………,   Robert W. Smith

La Mosca………………………………………………,  Oscar Navarro

Escoltar a la Banda Simfònica, es com dir, hem escoltat a l’Orquestra Simfónica Societat Unió Musical Alberic, per la seua musicalitat i armonía.

Daniel Ferrero, dirigirà la Banda Federal, l’any 2014

Per a arredonir aquest brillant Concert de les dos Bandes, Daniel Ferrero i Silvaje, rebia una cridà al mobil, de Josép Almeria, President de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, comunicant-li que havia sigut designat per a dirigir a la Banda Federal, l’any 2014.

Les seues primeres paraules, molt emocionat, foren,“No es podeu imaginar l’alegria d’eixe moment. Poder dirigir aquesta jove banda, amb un nivell artístic important, es una oportunitat per a no desaprofitar-la i gaudir-la al màxim.

Eduardo Sala      

Fotos: Jose Vte. Lledó

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here