La SD Sueca presentà a l’Infantil la seua escola de futbol

0
422

El Camp de l’Infantil va acollir, diumenge passat, la presentació de la SD Sueca davant de la seua afició, un acte que va ser seguit amb gran atenció des de les grades per mig miler de persones que van assistir. Els prolegòmens van ser amenitzats pel Club de Gimnàstica Rítimica Suayqa i la intervenció de Pascual García, comentarista de Ribera TV, com a speaker.

En primer lloc, van ser presentats els equips Veterans i Juvenils A i B (actualment en lloc d’ascens) junt al seu cos tècnic: Leo Tarín i Carlos Marco, com a entrenadors; Joan Fuster, com a preparador físic; i Ana Lledó, com a delegada d’equip. A continuació, es va donar pas a l’equip Cadet A (actualment, tercers classificats), amb Ximo Enguix com a entrenador i Francesc Marín com a delegat; Cadet B, amb Alex Simón com a entrenador i Manuel Granell com a delegat; i Infantil, amb Boro Navarro com a entrenador.

En Futbol 8, van ser presentats l’Aleví A (líder en la seua categoria), entrenats per Vicent Carbó i amb Julio Grau com a delegat; l’Aleví B, entrenat per Josep Baldoví i amb Miquel Gorris com a delegat; i Benjamins, entrenats per Raúl Martínez, amb Toni Signes com a delegat. Entre els més menuts de l’Escola figuren el Prebenjamí A, amb Hugo Sansaloni com a entrenador i David Zarzoso com a delegat; i el Prebenjamí B, amb Joan Fuster com a entrenador i Víctor Mascarell com a delegat. Pel que fa als Querubins, Dani Vidal és el seu responsable. Quant a l’entrenador de porters de l’Escola de Futbol, la responsabilitat recau en José Gómez; i coordinant tots els esforços, el director esportiu, Bernardo Jareño.

A continuació, es va presentar al primer equip format per: Aurelio, Zubi, Capsi, Xiri, Enguix, Quique, Jara, Mendoza , Ferran R, Álex, Osca, Hugo, Silvio, A. Martínez, Toni, Baldoví, Carbó, Coke, M.Castells i Tino. El cos tècnic està format per l’ajudant sanitari, Vicent Bodi; el preparador de porters, Carlos Marco; el preparador físic, Dani Vidal; el delegat James Granell; i com a entrenador, per quarta temporada, Gerardo Ortells. A continuació, es van lliurar uns obsequis a Ximo Nácher, per la seua labor com delegat de tots els equips durant molts anys, i a Ana Lledó, per la seua contribució al bé de l’Escola.

A l’acte van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; i el delegat de la Federació de Futbol d’Alberic, Eduardo Revert, qui va fer entrega del recent premi, atorgat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, a Josep Sorrentino com a millor president per la seua labor al capdavant de la SD Sueca, i per les recents creacions dels tornejos Daniel Mañó (futbol 8) i Paco Sendra (futbol 11 cadet), patrocinats per l’Ajuntament de Sueca.

“La SD Sueca està formada pels jugadors, els seus pares i la directiva. M’agradaria dir als xiquets que aprofiten el temps; que estan ací per a aprendre, disfrutar i divertir-se. Als pares, que ells són el verdader motor que ‘tira del carro’ perquè sempre estan ací, acompanyant i recolzant als seus fills. Sense ells, no seria possible açò. I a la directiva m’agradaria dir-li que des de la Regidoria d’Esports sempre he estat recolzant-la i que sempre que em necessite em trobarà. Desitge a tots una bona temporada i que ens respecten les lesions”, va afirmar la regidora d’Esports, Teresa Ribes. Per la seua banda, l’alcalde va animar l’Escola “a continuar treballant per a, qui sap, arribar algun dia a ser com l’Olimpic de Xàtiva i jugar contra el Real Madrid. Voldria dir-vos que continueu treballant per la base”. Vicente Fernández, vicepresident de la SD Sueca, en representació del president que es trobava malalt i no va poder assistir, va explicar la difícil labor que suposa portar endavant un club de futbol. Va agrair a totes les persones que fan possible els reconeixements, tant a nivell institucional com particular, llançant a l’aire l’objectiu més imminent, formar un filial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here