EU pregunta al Govern si investigarà la retenció d’un jugador del Sueca Ricers en la duana de Barajas

0
342

El diputat d’EUPV-Els Verds al Congrés, Ricardo Sixto, ha registrat vàries preguntes interessant-se per les mesures que pensa prendre el Govern central arran de la retenció durant set dies del jugador semi professional de futbol americà en l’equip Sueca Ricers de València, Jesús Cantú. Sixto també pregunta si l’executiu de Mariano Rajoy pensa compensar a l’equip suecà per no haver pogut comptar amb el seu jugador. Per al diputat, aquesta “trista història” demostra que “tenim un problema en el control fronterer i no només a Melilla”.

El diputat d’EUPV-Els Verds en el Congrés dels Diputats ha demanat al Govern que prenga mesures en relació als controls fronterers als professionals de l’esport, “perquè amb clavades de pota d’aquesta talla, es pot crear inclús un conflicte diplomàtic”, ha postil·lat.

Segons ha explicat Sixto, el jugador Jesús Cantú, que era la quarta vegada consecutiva que viatjava a l’Estat espanyol per motius professionals, “fou retingut durant set dies en condicions lamentables en les instal·lacions duaneres de l’Aeroport de Barajas”.

Jesús Alberto Cantú

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here