400 jugadors garantixen el futur de la UD Alzira

0
367
Eduardo Alberola director de l’escola

José Luis Palacios, regidor
El president durant la presentació
El president durant la seua intervenció
Els 26 equips durant la presentació de l’escola

«Formar persones i futbolistes» i «fomentar l’educació, la solidaritat i el companyerisme» són les premises més importants de la històrica escola blaugrana segon el seu director, Eduardo Alberola.

«Pujar» el Juvenil a la Divisió Nacional i que el Cadet «A «mantinga la tan exigent categoria autonòmica, constitueixen els principals objectius d’una de les més importants canteres futbolístiques de la Comunitat Valenciana.

El president del club, Javier Pérez ha deixat manifest que el més important és a mes de formar-se «que els xiquets i els pares s’ho passen bé» i que passen cada vegada més jugadors al primer equip seguint l’exemple de Valiente, Gisbert, Onrubia, Edgar i Joan, actualment a les ordres del tècnic Dani Ponz, que també ha intervingut en la presentació junt el gran capità, Lluís Cebolla.

El regidor de Promoció Econòmica José Luis Palacios, en sustituticó del d’Esports, José Andrés Hernández, ha recordat als 400 jugadors que «representeu uns valors» i que com le passà a ll en la seua etapa futbolística «el que sempre recorde són tots els companys i amics que vaig fer jugant al futbol».

Els directius de la UD Alzira entregaren la insìgnia del club a Toni Mazo en representació de l’empresa patrocinadora, Transportes Mazo i premià als jugadors infantils; Voro Rivera, Pedro Serra, Manu Beltrán i Àlvaro Llorca, guardonats, recentment, per la Conselleria d’Educació davant els seus excel.lents expedients acadèmics. Quatre alumnes de l’escola que representen els valors que vol transmetre la UD Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here