La revisió de la ITV se traslladarà el pròxim dilluns a Sueca Parc

0
274

A partir de dilluns que ve 9 de desembre, tots aquells ciutadans de Sueca que hagen de passar la Inspecció Tècnica als seus vehicles (ITV) hauran d’acudir al pàrquing del centre comercial Sueca Parc, en compte del pàrquing de l’Estadi Municipal “Antonio Puchades”, com fins ara. “Amb l’objectiu de millorar el servei i les instal·lacions, hem decidit traslladar la ITV a esta nova ubicació en Sueca Parc ja que disposa de millors accessos, millor situació, alhora que es pretén dinamitzar esta zona comercial”, ha manifestat la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.

Este servei d’ITV estarà disponible en Sueca, des del dilluns 9 de desembre fins al divendres 20 (a excepció del diumenge 15), en horari de 7 a 17.30 hores. Tots aquells interessats a demanar cita prèvia podran fer-ho a través de la pàgina web www.circuitv.com o telefonant 902 108 368.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here