La Fira de Nadal del Pere Crespí arranca amb bon peu

0
465
Domingo Pérez coordinador de la fira

La Fira de Nadal instal.lada al Parc Pere Crespí ha tingut una notable afluència de públic en el seu primer dia d’este pont de la Constitució. Els seu organitzador, Domingo Pérez ha manifestat a Riberaexpress que «lo principal és que la gent ens visit i s’ho passe bé».

És tracta d’una fira bàsicament artesanal amb embotits, formatges, bisuteria, figuretes de fanc, barrejada amb zones d’animació com un tio vivo, unflables, cetreria i pista de karts de bicicletes.

L’oratge ha acompanyat i els firers confien en que dissabte i diumenge siga encara més visitada. a la Fira de Nadal han acodit gent de totes les edats com es pot comprovar en el reportatge fotogràfic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here