La Inspecció de Zona assegura que el trasllat de l’EPA «és impossible que es faça este curs»

0
354
L’EPA actual

La inspectora de zona  de la Conselleria d’Educació, Beatriz Díaz, no té coneiximent oficial del proyecte de trasllat de l’Escola Permanent d’Adults Enric Valor d’Alzira, «no tinc cap notificació del trasllat, sols conec el tema per la premsa i per la direcció del centre» segons ha manifestat a Riberaexpress. Díaz ha advertit que el canvi d’ubicació del centre «és impossible que es faça este curs».

Més de tres mesos

La Direcció General de Centres de la Conselleria d’Educació és la que ha de donar el vist i plau al projecte de les noves instal.lacions; «ha de complir els requisits que contempla el decret de creació de centres per a les escoles d’Adults» segons la Inspecció de Zona.

Ara per ara no han començat les obres d’adecuació de l’edifici La Parrilla per albergar les aules de l’EPA. Segons el departament municipal d’Urbanisme fa falta l’autorització de la conselleria i «entre tres i quatre mesos» per estar disponible.

L’Ajuntament deurà afegir 200.000 euros

El projecte de rehabilitació de La Parrilla, pressupostat en 400.000 euros dins el Plan Camps, contemplava el reforçament de les estructures, així com la rehabilitació de la planta baixa i del primer pis. Estes obres, paralitzades des de l’any passat, es troben prou avançades i podran culminar-se amb una injecció de 60.000 euros. Però l’Ajuntament deurà afegir altres 200.000 euros per rehabilitar la segona planta on el projecte educatiu contempla la ubicació de sis aules.

L’ascensor existent té una capacitat per a 6 persones i el projecte, segons Urbanisme, contempla la instal.lació d’aire condicionat i calefacció.

Els tècnics municipals feren les consultes prèvies adients abans de remetre el projecte a la Conselleria d’Educació; «sinò fora viable, no l’hauriem plantejat» segons han assegurat fons del departament d’Urbanisme.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here