Presentació de la Falla Joan XXIII de Carcaixent

2
567

El proppassat 16 de novembre fou el dia assenyalat per dur endavant la presentació de la falla Avinguda Joan XXIII. Després dels moments dels més menuts i la cort d’honor, així com del muntatge teatral preparat a l’efecte, foren proclamades les Falleres Majors, sent la Fallera Major Infantil la xiqueta Laura Gil Salom i la Fallera Major Montse Bataller Ribero.

David Vidal / Carcaixent

2 Comentarios

  1. Algú em pot explicar per què s’ha tapat la pintura que hi havia dalt de l’escenari del Magatzem?
    També entrava dins de la «llei de seguretat»?
    Que lleig i que poc de gust!!!!!

    • No s’ha tapat res; s’ha remodelat tot i queden pendents els elements decoratius de l’escenari, que no tenen res a vore amb la seguretat i que, per tant, son secundaris i no entren en esta fase d’obres.
      Personalment a mi no m’agrada gens el que hi ha ara, ni tampoc m’agradava masa allò que hi havia abans, que tampoc no tenia res a vore ni amb l’estil ni amb la estètica de l’edifici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here