Les paelles porten a Sueca a participar en el Dia Nacional del Japó

0
342

Les relacions existents entre Japó i el Concurs Internacional de Paella Valenciana, que anualment se celebra en el nostre municipi, van propiciar ahir la invitació del Consolat Japonés als responsables del nostre certamen gastronòmic, amb motiu de la celebració del Dia Nacional del Japó.

Fins a la seu del Consolat, ubicada a Barcelona, es van desplaçar la regidora responsable del Concurs, Teresa Ribes, i el coordinador, Jesús Melero. Allí, van ser rebuts pel Cònsol General del Japó, Takashi Fuchigami, i per la cònsol, Mitsuyo Kajita, qui va visitar el nostre municipi, el passat mes de setembre, amb motiu de la 53 edició del certamen. “Vam rebre la invitació del Consolat japonés per a assistir a les celebracions pel Dia Nacional del Japó pels llaços que unixen a este país amb el nostre Concurs, ja que cada any augmenten els restaurants d’eixe país interessats a vindre a concursar i interessats en el nostre plat més universal. Vam poder parlar amb la cònsol que ens va visitar al setembre, i també conéixer a alguns dels millors cuiners del món, com ara el japonés, Hideki Matsuhisa, col·laborador de Ferran Adrià i posseïdor d’una Estrela Michelín. Estem molt contents pel tracte que ens han dispensat, i per les bones relacions i l’afecte que li brinda sempre este país al nostre Concurs”, ha explicat Ribes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here