Els alginetins Felipe Garpe i Tomás González solistes en un concert a Sòria

0
335

Amb peces del desaparegut Manolo Escobar, Felipe Garpe i Tomás Gonzalez van actuar el passat dissabte 30 de novembre al Palau de l’audiència de Soria junt a la Banda Municipal per a celebrar els  60 anys de vida de l’Associació Española de Lluita contra el Càncer. Tot el recaudat en el concert va anar destinat a la AECC.

Una manera alegre i optimista de celebrar la feina d’aquesta associació que dia a dia treballa per lluitar contra el càncer. L’actuació finalitzà amb els espectadors demanant un altre tema als valencians.

 Felipe Garpe no és la primera vegada que visita Soria ja que fa uns mesos va estar amb la mateixa Banda Municipal amb Serafin Zubiri i Laia Benaches amb l’espectacle Recordando a Nino Bravo.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here