400 persones en la proclamació de les falleres majors de la Primitiva d’Almussafes

0
415

Al voltant de 400 persones es van donar cita, dissabte passat dia 30, en l’acte de proclamació de les Falleres Majors 2013-2014 de l’entitat fallera la Primitiva d’Almussafes. L’Hotel Duomo va ser el punt de trobada idònia per a presentar per primera vegada davant del públic a les seues màximes representants, així com per a celebrar el nomenament del seu president infantil.

Lourdes Moreno Blay i Mª José Martí són les falleres majors de la Primitiva, entitat que presidix Nacho Benavent. La seua proclamació oficial com les màximes representants del nou exercici faller es va celebrar durant la vetlada de dissabte passat en un complex hoteler de la localitat veïna. La fallera major i la infantil van arreplegar, amb emoció, el testimoni de les seues predecessores en el càrrec, Mª José Girona i Lucía Gil respectivament.

Durant el multitudinari acte, a què també van assistir les autoritats municipals, es va procedir al nomenament oficial del xiquet que enguany deté el càrrec de president infantil de la comissió fallera, Josep Jaqués.

Així mateix, els aproximadament 120 Fallers d’Honor de la Primitiva van rebre un calorós homenatge per part de tots els membres de l’entitat, un reconeixement que s’ampliarà en el marc de celebració de la Setmana Fallera.

Els xiquets i xiquetes que exerciran d’acompanyants infantils del nou exercici faller 2013-2014, Nacho Carsí, David Benavent, Paula Giménez i Mar Rodríguez, també es van convertir en protagonistes de la vetlada, en la que els integrants de la comissió van disfrutar d’un vi d’honor, orquestra i ball fins a altes hores de la matinada.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here