La CEV es compromet amb els empresaris d’Alzira a recolzar la conexió amb l’AP-7 (VIDEO)

0
428
Tram de l’AP-7 on es faria la conexió
El president de la CEV amb empresaris d’Alzira

El President de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, s’ha compromés, hui,  amb l’Associació Empresarial Alzira (AEA), a recolzar la conexió de la capital de la Ribera amb l’AP-7 a l’alçada de la carretera d’Albalat (CV-505).

Este enllaç «és imprescindible per al desenvolupament econòmic no sols d’Alzira sinò també de tota la comarca», segons ha manifestat el president de l’AEA, José Villalba, qui ha afegit, «no és un capritxo dels empresaris locals, és una necessitat».

El dirigent empresarial d’Alzira ha advertit que » podem fer bé les coses, però sinò tenim mitjans, infraestructures i finançament no podem fer miracles». Fins i tot Villalba considera que la conexió «és molt fàcil de fer, el problema està en ficar d’acord a les respectives administracions, demanem el que ja s’ha fet en altres trams de l’AP-7», ha dit al finalitzar la reunió.

Navarro, en declaracions a Riberaexpress, ha mostrat la seua ferma voluntat en «començar a treballar» amb la Generalitat i el Ministeri de Foment, per aconseguir «l’accés directe» del Parc Empresarial El Pla i d’Alzira, amb l’autopista davant «la importància que té per al polígon i per a la ciutat».

 L’actual pas elevat  situat en el km 4 de la CV-505, més coneguda com la carretera d’Albalat, és el lloc reivindicat pels empresaris alzirenys perquè Foment faça el nou enllaç d’Alzira amb l’autopista Ap-7.

Ara fa dos anys quan l’AEA comunicaren la seua reivindicació a l’exSecretària d’Infraestructures del Ministeri de Foment,Inmaculada Rodríguez-Piñero, durant una entrevista celebrada a Alzira.

Cal recordar que la consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, anunciava en novembre del 2011, que el director general de Carreteres lliurarà una carta en el Ministeri de Foment signada per la pròpia Bonig per a sol·licitar “una eixida de l’AP-7 a Alzira” donada la seua capitalitat de la Ribera.

Bonig va lamentar que Foment i la secretària d’Estat d’Infraestructures i cap de llista per València, Inmaculada Rodríguez Piñero “es negava a que hi haguera un enllaç a Alzira i ara sembla ser que amb la campanya electoral ja és possible”. Per açò “li enviem aquesta sol·licitud perquè solucione aquest problema abans del 20-N, nosaltres sempre estem disposats a col·laborar amb el Govern”, va dir.

Dos anys després, sembla que la reclamació empresarial es troba en el mateix lloc, tot i que el govern central és del mateix color que el de la Generalitat. A veure si ara amb l’ajuda de la Confederació Empresarial Valenciana, la petició dels empresaris alzireny troba la resposta adient per part del Ministeri de Foment.

VIDEO (Isaac Candel):  http://www.alzirateveu.es/noticies/2014/2013_12_03-LA-CEV-RECOLZA-LA-CONEXI%C3%93-AMB-L’AP7.html

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here