II Exhibició de Motos Clàssiques Julià Miralles a Alberic

0
643

Els passat diuemenge es va celebrar en el Sector R, d’Alberic, la II Exhibició de Motos Clàsiques Julian Miralles, que a pesar del temps inestable que feia i fred, va congregar a un bon grapat de motoristes i amants del motociclisme.

La familia Miralles, Julian, Julian Junior i el “beibi de la familia” Ivàn, dos generacions (dos germans), tres corredors dalt de la moto per aquest improvisat circuit, acompanyats per corredors d’Alberic i d’altres población amb les seues motos clásiques, feren gaudir als aficionats en les diferents manegues que participaren. Tampoc faltaren a esta cita, “julianet” fill de Julian Jr, i la seua dona Estefi.

Motos clásiques, amb pilots amateur que tenen que fer de improvisats mecanics i apasionats de la moto, que no solen eixir en els mitjants de comunicació, com:

D’Alberic

Eduardo Almijo Punzano, 48 anys, Pablo Cogollos Escribano, Fernando Pérez Tafaner, Antonio Estarlich Chico, els germans Diego i Juan Domingo Blau, Alex Blau, jove pilot, que comença a destacar entre els pilots de la seua edat.

Altres pilots participants.

José Herrero Olmos “tiet”. (Alginet), Boro Navarro “boret” (Carlet), Ricardo Ferrer (l’Olleria), Pablo Cortés Molla (Banyeres), Rafa Carbonell (Guadasequies), José Roda Espin (Villamarxant), Jorge Cortés Miralles (Alzira) i Adrian Esparza, que està participant en80 cc, del Campionat de la Comunitat Valenciana (L’Alcudia).

 La llista es mes llarga, però em volgut posar una mostra de corredors que están competint, en 80 Pro, Super Motard, Fuerza Libre + de 250cc i en altres categories.

El Moto-Club Alberic, té nou president en la persona de Rafa Carboneres, al que li em preguntat,

¿en qué ha consistit el que esteu fent?

Rafa.- El mateix que l’any passat que ferem la primera, exhibició de motos classiques, prototips, super motard, i a pesar de les inclemencies del temp, que ens ha perjudicat, tenim 50 pilots inscrits, i prou gent del poble ha vingut a voreu.

Enguany heu donat una placa conmemorativa, ¿a quí i el perqué?

Rafa.- A Vicent Gea, que va ser el primer president del Moto-Club Alberic, en companya de Josep Lluis Guillem “Pansa”, Victorino Albentosa, i molta mes gent

¿heu previst fer una carrera de competició, pareguda a la que es fá a Xátiva?

Rafa.- Previsió per a fer carreres sempre hi hán, lúnic problema que tenim es el alt cost que té el segur que la cubrixca, i els altres despeses son molt elevades, Xàtiva te la ventaja de tindre la Diputació de Valencia i l’Ajuntament darrere que els recoltza. L’Ajuntament d’Alberic, en recoltza en tot el que ens fá falta per a fer açó, i la despesa ecónomica per a fer la carrera, tendría que ser molt alta.

El sector R, reunix moltes condicions per a fer-ho, ¿entonces?

Rafa.- El circuit, segons els pilot, es de lo milloret, perque les rodes s’agarren mol bé al asfalt, el problema principal está en el segur.

Projectes que teniu per davant

Rafa.-En l’estiu, en la Fira i Festes d’Alberic, una matinal motera, i depenguent de les posibles ajudes que tingam, intentarem posae en marxa altres coses.

 Dos caigudes han tingut lloc en aquest matí, Mateu (Alzira), que ha resultat afectada la clavícula, i Alex Blau, caiguda sense consecuencies.

 Eduardo Sala

Foto entrega de la placa, de Rafael Carboneres (pare)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here