Matí solidari a Alginet amb l’ONG Elvira Bosch

0
393

Malgrat l’aire gelat i les carasses del sol, el diumenge de mati les voluntàries de la ONG Elvira Bosch d’Alginet van eixir a la plaça de la Constitució a fer un rastre solidari.

 Els veïns i veïnes de la població van trobar objectes de decoració, jocs infantils, roba de llar, joies i moltes coses més en bon estat. Tot el que este diumenge la ONG ha venut és de Maria José Tomas, una veïna de València que en faltar, la seua filla Mónica, ha donat tot el que tenia la seua mare a la vivenda. Fa uns anys, la pròpia Maria José ja va fer el mateix amb els objectes de la seua mare, una manera sens dubte solidaria de deixar aquest mon.

La presidenta i els membres de la ONG Solidaritat amb el Zaire de la missionera Alginetina Elvira Bosch, no dubten en cap moment fer activitats com aquestes per tal que els diners recaptats arriben al Zaire.

Elvira Bosch va ser nomenada al 2009 filla predilecta del poble d’Alginet. La missionera va nàixer a Alginet el 1936, va ingressar als 21 anys a la Companyia Missionera del Sagrat Cor de Jesús i dos anys després va realitzar la seva professió religiosa. És diplomada en Magisteri i ha realitzat estudis de Pedagogia i Psicologia. Elvira Bosch rep l’ajuda de la seva localitat natal per l’ONG «Solidaritat Zaire» que envia donatius per crear cooperatives agrícoles, tallers d’artesania i restaurants atesos per discapacitats físics sense recursos al país Africà.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here