L’Alberic entra la UVI al perdre també davant el Muro B (2-3)

0
493

Partit de futbol disputat en l’Estadi Municipal d’Alberic, corresponent a la 12ª jornada de 1ª regional grup VI, el 30.11.2013, entre el C.E. Alberic – Muro C.F. “B”, que finalitzà amb la vitòria de l’equip visitant per 2 gols a 3.

Després de perdre la setmana passada en casa del líder Villena .C.F., a les acaballes del partir, per falta de concentració, quan havien fet un bon partit, esta vegada  guanyant per 2-0, fins al minut 40, a casa.

En la primera part, l’Alberic, donava la sensació d’ haver canviat la seua actitud, i pressionava al Muro, que es va tancar darrere, fent algunes incursions al àrea local. Fruit d’açò, el Alberic marcava per mediació de Brian en el minut 28, al rebre un baló dins l’àrea visitant, i envià a la xarxa defesa per Aitor, que no pogué fer res, per establir el 1-0.

Brian, el jove jugador del Alberic, portava de cap a la defensa del Muro, i en el minut 30, va disposar d’una bona oportunitat, al rebre un passe de Vila, plantar-se davant Aito, que va desviar a corner, el seu llançament.

En el minut 33, Ablatif, jugador a tindre en compte, se interna dins l’àrea visitant amb el baló controlat, i de fort xut bat per la dreta a Aitor, establint el 2-0.

A partir d’açí, incomprensiblement, l’equip s’endarrerix, donant peu al Muro, a intensificar els seus atac a la porteria defesa per Bernat, i en el minut 40, Pepe, trau una falta directa al bord de l’àrea local, rebutja Bernat, i Alejandro tirant-se a ras de gespa, Introdueix el baló dins de la porteria, establint el 2-1, en que acabaria la primera part.

Començada la segona part, el Muro es llança a buscar l’empat, i en el minut 47, Pepe trau un corner, que remata de cap Antoni, enviant el baló dins de la porteria d’Alberic, establint el 2-2. Una vegada mes, els pupils de Ballester, mostraven la seua falta d’atenció a baló parat, que ens tenia acostumat l’equip, en els partits de casa.

A partir de l’empat, el Alberic, pareixia un “alma en pena”, va decaure la intensitat de joc, pareixia mes que volien defendre l’empat, que anar a buscar la victòria, i açò donava peu al Muro, a intensificar els seus atacs, fins aplegar el minut 66, que Santi rep un baló dins l’àrea local, i marca el tercer gol del Muro, establint el 2 – 3, definitiu.

La vesprada no animava massa a anar al futbol, pel fred que feia, on els visitants eren mes nombrossos que els locals, amb una pobríssima entrà,  encara que els aficionats d’Alberic, estant donant l’esquena a l’equip pel pobre joc que ofereixen, perquè en casa sols han guanyat un partit, dels 6 jugats, i els altres perdut, i perquè no creu en el projecte impulsat per l’Ajuntament, on el regidor d’esports, Bernat Hervás, es el president del club, fins ara no ha aportat cap projecte per a buscar patrocinadors, esperant només les ajudes del Consistori…….. i les deutes estan ací i en augment.

Quique Ballesteros, gran professional i massa bona persona, fa temps ja demanava alguns jugador que aportaren seguretat en el joc de l’equip, en totes les línies, principalment en el mig camp, i en la davantera.

Després d’esta derrota el malestar en el vestuari, equip tècnic, i els pocs directiu que estan treballant i donant la cara per l’equip, es patent.

Fitxa tècnica

Àrbitre: Cristòbal Galiano Rodríguez, del col-legi d’Alacant Bé. Els jugador no li complicaren el partit, i va aplicar correctament la llei de l’avantatge

Resultat

C.E. Alberic – 2 (Brian, 28’, i Ablatif, 33’) –

Muro C.F. “B” – 3 – Alejandro,40’; Antoni, 47’; i Santi, 66’.

Targetes grogues:

C.E. Alberic: Brian, 65’, Vicente Gadea, 70’, Robert Gadea, 88’.

Muro C.F. “B”: Pepe, 22’, Antoni, 31’, i Alejandro, 77’.

Alineacions

C.E. Alberic – Entrenador, Quique Ballesteros

Jugadors: Bernat, Esteve (Joshua), Vicente Gadea, Pavia, Brian, Ximo, Ablatif, Robert Gadea, Vicentin (Joan, 75’), Vila (Alex, 22’), Perales.

Muro C.F. “B” – Entrenador: Marcos Chaparro

Jugadors: Aitor, Kiro, Antoni, Pepe, Edgar, Alex, Sergi (Andreu, 94’), Santi, Eric (Pau, 46’, Calvo,65’), Alejandro, Aitor (Ximo, 85’).

Jornada 13 – 15.12.2013 (alguns partits, se poden jugar en dissabte 14)

Eduardo Sala

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here