EU lamenta la supressió de serveis públics de proximitat a Alzira

0
286

Esquerra Unida d’Alzira lamenta la supressió de serveis públics de proximitat en la nostra ciutat, sobretot per part de la Generalitat Valenciana. Des d’EU trobem a faltar una reivindicació enèrgica per part de la Sra. Bastidas i el PP davant aquesta situació.
Amb les retalles, al llarg de la legislatura estem patint tot un procés de supressió de serveis públics de proximitat en la nostra ciutat i en la nostra comarca, especialment de la Generalitat Valenciana.
La falta de mitjans i recursos en els jutjats podrà provocar l’eliminació de les seus del partit judicial, i això s’ha de sumar altres serveis com el PROP (per a certs tràmits administratius), el CEFIRE (formació del professorat), l’eliminació dels Punts de Trobada Familiar (un servei per a actuacions judicials) etc.
Per a Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “això el que fa és desincentivar l’ús dels serveis, en allunyar-los, i fer recaure les despeses i els costos als usuaris d’Alzira i de pobles veïns, que han de traslladar-se per a gestions quotidianes a València o altres localitats. Al mateix temps, aquestes activitats administratives també repercutien en algunes activitats econòmiques com ara del xicotet comerç pròxims als centres.”

Iván Martínez

Segons Martínez: “des d’EU lamentem al mateix temps que haja faltat per part de la Sra. Alcaldessa i el PP una reivindicació més enèrgica davant les distintes conselleries del que suposa un retrocés. S’està cada volta més lluny de fer més pròximes les institucions democràtiques i oferir un millor servei públic de proximitat.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here