Cánovas encetà les presentaciones falleres a Carcaixent

14
679

El proppassat 9 de novembre començaren les presentacions falleres de Carcaixent amb el torn per a la falla Cánovas del Castillo. Presentaren els càrrecs per a l’any 2014, sent la Fallera Major Infantil la xiqueta Marta Talens Honrubia i la Fallera Major Bea Peiró Sánchez. El President Infantil Lluís Sanjuan Fogués i el President Nacho Péris Sanvalero les acompanyaren en tot moment. La Regina del Foc, Lorena Biosca Díaz i els Padrins, Ana mata Gómis i Manolo Romero Orts completaren el llistat de càrrecs honorífics per al present exercici.

El muntatge presentat a l’efecte, amb el títol de “Cabòries” comptà amb la col·laboració de les companyies Maduixa Teatre i Cuc de Seda.
Paga la pena assenyalar que és la primera vegada en la història fallera de Carcaixent que la presentació d’una falla carcaixentina es realitza fora de la localitat. Degut al nou aforament del Magatzem de Ribera, la falla Cánovas del Castillo es veié obligada a buscar un lloc on caberen totes les persones assistents. A la fi, la realitzaren en el Casal Fester d’Alzira.

David Vidal / Carcaixent

Fotos: Carrillo

14 Comentarios

 1. VERGONYAAAAA SENYORS, VERGONYAAAAA… Ara que té que dir al respecte «L´OPINADOR» de que les falles de carcaixent tinguen que anar a fer les seues representacions a alzira???? Mala panda esteu fets… vos tindria que caure la cara de vergonya… amb tots el diners que heu malafiat, carcaixent podria tindre un auditori en condicions o com a minim que el magatzem de ribera hagués complit amb totes les exigències i mesures de seguretat…. Va opinador… pronunciat… que segur que trobes arguments i escusses barates… COM SEMPRE!!!!

  • Vergonya diu vosté?. Vergonya de qué?.
   Jo estic a favor de la legalitat, especialment quan la legalitat serveix per a garantitzar la seguretat de les persones.
   Si ara les persones estan més segures que abans en el Magatzem de Ribera, a mi hem pareix perfecte i si per eixos motius de seguretat i en compliment de la norma, ara caben menys persones que abans, a mi hem continua pareixent perfecte.
   La major part de les falles poden fer les seues presentacions al Magatzem com sempre i amb major seguretat que mai. Perfecte també.
   Per supost que s’haguera pogut construir un auditori, o un hipòdrom, o una autopista…però es va decidir, amb molt d’encert, fer una piscina coberta.
   Ja veu vosté: excuses poques i arguments els meus!.
   Ja m’he pronunciat Raül i com veu, cap problema!.

 2. Li repeteixc… VERGONYAAAAAAAAA……
  Vosté esta diguent-me amb la seua argumentació que han estat possant en risc l´integritat de les persones que acudien als actes al magatzem, perque si no recorde mal, les normatives eren ja existents abans de que «saltara» la llebre….
  VERGONYAAAAAAAA……
  Piscina coberta??? O privatització de les instalacions que paguen vostes amb el nostres diners per a beneficiar a uns pocs??
  OPINADOR……. VERGONYAAAAAAA

  • Raulet, encara que canvie vosté el nom, continua sent «inconfundible» i continua estant tan «confundit» com sempre!.
   Magatzem en ordre (vosté sospirava per que no) i piscina de gestió i control públic (amb un èxit diem «notable»).
   Continua vosté de fracàs en fracàs!…i no serà que no ho mereix.

 3. doncs, si es suposa que canvie de nom, qui creu vosté que soc??
  OPINADOR….. VERGONYAAAAAA!!!!!
  El cinisme d´uns pocs (vostés), ha destruït a tot un poble..

  • El veig un poc alterat (i mira que hem sap malament!)!.
   Qué diu que s’ha destruït?. Vosté viu a Carcaixent?.
   En fi, no sé que més dir-li, crec que amb això he comentat tots els seus «arguments»!.
   Si no te vosté res millor a dir, ja seguim xarrant.

  • Perdone vosté!. Alterat diu?. Mire, li ho explique sense acritud:
   1-Vosté i «els seus» es veu son pocs i no masa bons, perquè porten uns quants anys en l’oposició, per decissió dels ciutadans i amb tot mereixement!.
   2-Al PP de Carcaixent, «que le quiten lo bailao»: 20 anys sent el grup més polític més votat en totes les consultes efectuades.
   3-Després de tot això, adivina vosté qui està més alterat?.
   PD: No els queda a vostés que rascar!.

 4. Vosté es dona a coneixer sols en llegir com s´expressa.. Que le quiten lo bailao al PP… que bonicoooooooo.. que digneeeee, que humildeeeee, que desvergonyides declaracions.. sincerament!!!

 5. NOsaltres preferim no rascar tant com vostés… que han rascat tant, que están començant a fer-se pupes…. JAJAJAJAJA

  • Aleshores totes les expressions de vosté destilen una amargor molt significativa, molt característica d’aquells que es mantenen incapaços d’acceptar els propis errors i d’acceptar les decissions lliures, democràtiques i sobiranes dels ciutadans que, any darrere any, donen suport a opcions que vostés no comparteixen.
   Eixe si que és un comportament profundament desvergonyit i clarament indigne, més encara quan vostés es reiteren en ell al llarg del temps.
   «Que le quiten lo bailao al PP», li ho torne a repetir, no vol dir ni més ni menys que els 15 anys de govern municipal, amb suport amplament majoritàri dels ciutadans de Carcaixent, estan ahi i ja no els lleva vosté per poc que li agraden!.
   Amb tota la dignitat i humilitat, sincerament.

 6. Opinador, amargor será la que vosté tindrá a les pròximes municipals, aixo si que será mes amarg que una «retrama»!!!!

  • Raul, quan pense tots els anys d’amargor que porta vosté suportant unes eleccions darreres d’altres, hem sap tan malament que quasi preferiria que guanyaren vostés les pròximes (quasi!)!.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here