Almussafes, subcampiona d’Espanya en Gimnàstica Rítmica

0
303

El passat cap de setmana en la ciutat de Guadalajara es van donar cita les millors gimnastes de base de tota la geografia espanyola, entre els que es trobaven les components del conjunt aleví del Club Esportiu de Gimnàstica d’Almussafes.

Després del sacrifici realitzat per totes i cada una de les gimnastes participants en les diferents categories, només algunes d’elles van obtindre la seua merescuda recompensa, i entre elles, entre les llorejades, es trobaven les alevins d’Almussafes. Claudia Andreu, Beatriz Baldoví, Clara Martínez, Lucía Batalla i Lucía Gil es van proclamar SUBCAMPIONES D’ESPANYA, enfront del gran nombre de conjunts participants.

Diumenge passat dia 24, a les 13.50 hores, les components d’este conjunt van realitzar un quasi perfecte exercici davant dels ulls de milers d’aficionats a este esport, les grades del pavelló de la ciutat de Guadalajara estaven repletes i l’afició, després de meravellar-se amb el seu exercici, va fer retronar els seus bombos, quasi apagats pels eufòrics aplaudiments que els van brindar a estes magnífiques esportistes. Un passe de quasi un 10 va ser el resultat de la seua actuació, la seua puntuació va ser de 9.133, enfront de la del conjunt classificat en primer lloc que va obtindre un 9.267, prova de la igualtat que va haver-hi entre els primers llocs.

D’esta manera el Club d’Almussafes que l’anterior any ja va pujar al Podium en tercer lloc amb algunes de les components d’este conjunt, demostra que el seu treball i esforç es veu recompensat any rere any i que el camí que els seus tècnics, Raquel Sòria, Mar Garcia, Patricia Tormo, Sara Sòria i Anna David porten, és l’adequat i que de ciència certa ens donarà moltes més alegries.

Així mateix, en la categoria benjamí, la Gimnasta del Club, Isabel Tercero, que competia junt amb gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica Quart de Poblet va obtindre un immillorable resultat, proclamant-se també SUBCAMPIONA D’ESPANYA en la categoria Benjamin, competint en jornada dissabte.

La representació del nostre club no acaba amb les sis gimnastes anteriorment mencionades, també les cadets Ainhoa Vila i Janire Nicolás, competint davall les ordenes d’una exgimnasta del nostre club i ara entrenadora del Montgó-Xavia, Arantxa Buenrostro, van participar en este Campionat d’Espanya obtenint una meritòria 34 plaça, de 92 conjunts participants en esta categoria, sent un gran debut en estos nivells, la qual cosa els augura un prometedor futur.

L’equip tècnic i el Club d’Almussafes se sent molt orgullós de la trajectòria que fins al moment té i després d’una temporada amb participació en quasi tots els esdeveniments i categories, i després de la seua pròxima participació en el trofeu d’Utebo (Saragossa) el Campionat d’Espanya Absolut que es realitzarà en la ciutat de Granada en el pròxim mes de desembre, esperen despedir la temporada amb el seu Festival de Nadal el pròxim dia 21 de desembre en les instal·lacions d’Almussafes i una relaxant sopar de germandat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here