La UD Alzira derrota el Riba-roja en els últims 10 minuts (3-1) i continua la bona ratxa

0
465

Amb més dificultats de les que assenyalava el marcador final la UD Alzira ha derrotat per 3 gols a 1 el Riba-roja en un partit molt igualat i marcat per un polèmic arbitratge que no ha agradat a ningú. Al descans el marcador registrava  empat a ungol.

Obria el marcador Bleda en el minut 15 en rematar de cap una centrada d’Óscar Prats. Empatà, Josua en el minut 35 rematant en l’àrea menuda una bona centrada de Solbes. El segon local no arribà fin el minut 81 mitjançant Lucas Bous, que feia deu minuts que havia entrat al cam, en rematar una bona assistència de Fabassou. El davanter de Camerún tornava a assistir a Lucas Bou en el últim segon de l’encontre per redondejar la victòria.

L’equip de Daniz Ponz no s’ha sentit a gust en tot el partit sobre tot en la segona part, però l’expulsió  de Manu Moreno en el minut 76 aplanà la victòria blaugran

Mir entre dos defenses locals

a gràcies a l’encert de Lucas Bou i a les assistències de Francis Fabassou.

La UD Alzira no va fer tan bon joc com en anteriors encontres, davant la incomoditat del rival que defensava prou bé i llançava ràpids i perillosos contracolps, en ú d’ell anotà el seu gol. Els seu davanter centre Borja Mir, fill de l’entrenador de l’Elx-Ilicità, Vicent Mir, es lesionà en el minut 14 de la primera part. El seus sustitut, Josua, aconseguia el gol de l’honor en la primera part.

El conjunt blaugrana ocupa la cinquena plaça de la classificació a un punt del Novelda que és quart i a tres del Jove Espanyol, segon classificat del grup VI de la Tercera Divisió.

 Alineacions.-

UD Alzira: Joan, Victòria, Prats, Ballester, Onrubia, Valiente, Fabassou, Gabri (Juanan m.58), David López, Bleda (Lucas Bou m.71) i Clausi (Palomares m.86).

Ribarroja CF: Anselmo, Javi Sanchis, Manu Moreno, Rojas, Roselló, Sergio Soriano (Vicent m.83), Nando, Solves, Borja Mir (Josua m. 14), Chema i Brian (Tolosa m.80).

Gols: 1-0 m.15, Bleda. 1-1 m. 35 Josua. 2-1 m. 81, Lucas Bou. 3-1 m. 94, Lucas Bou.

Àrbitre: Rubén Garcia Gallegos. Amonestà a Prats, Juanan i Clausi per la UD Alzira i a Rojas, Sergio Soriano iChema pel Ribarroja. Expulsà al jugador visitant Manu Moreno en el minut 76 per doble targeta groga.

L’estadi Suñer Picó registrà una pobra entrada en no arribar als 300 espectadors, en una vesprada molt freda.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here