El Club Billar Sueca al capdavant de la Primera i Segona Divisió Autonòmica

0
366

Excepcional cap de setmana billarístic per al Club Billar Sueca. Per primera vegada en la seva història, els dos equips autonòmics de 3 bandes encapçalen la Lliga Autonòmica de la Federació Valenciana de Billar. En la Primera Divisió (Cuenca, Ortells, Lopez i Cardo) després de 6 jornades, amb una sola derrota, i tenint la millor mitjana de Club dels 4 grups que composen la primera divisió, amb un total de 35 equips. I en la Segona Divisió (Martí, Miragall, Ferrer, Benedito, Martínez i San Bartolomé), després de 5 jornades, és impressionat la trajectòria: 5 partits d’equip i 5 victòries (en total han estat 20 partits individuals i sols s’han perdut 4), millor mitjana d’equip de la categoria, els únics dos jugadors invictes després de les 5 jornades són del Sueca i, el que és més important, la mitjana d’edat més jove de tots els equips de la Lliga i tal vegada de l’Estat en competició oficial, aposta de present i de futur de la pedrera del Club.

Classificat per al Campionat d’Espanya
I per a rematar, el Club Billar Sueca Nacional va aconseguir dissabte classificar-se per a la Fase Final del Campionat d’Espanya modalitat Jocs de Sèrie, la qual es disputarà a Sueca l’11 i 12 de gener de 2014. La Fase de Classficiació es va disputara, entre d’altes a Almussafes, on l’equip suecà es va enfrontar al Granada i al propi Almussafes. 2 partits d’equip, 2 victòries. 6 enfrontaments invididuals, 6 victòries. Els dos millors jugadors de tota la Fase Classificatòria i el millor Equip de la Fase. D’aquesta forma, el Club arrosser intentarà revalidar del títol de Campió d’Espanya al seu propi Club en una edició que, segons diuen els entesos, siga la més disputada dels últims anys, amb jugadors nacionals amb projecció internacional, i amb clubs que s’han reforçat amb el fitxatge de jugadors internacionals. Els 4 Clubs que disputaran la Fase Final són: el Club Billar Sueca, la Societat Coral Colón de Sabadell, el Centre Excursionista Eldense i el Madrid Escuela Nacional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here