Daniel Guerrero i Alba Teruel guanyen el I Ciclocross «Ciutat d’Alzira»

0
536

Guerrero escoltat per Ribera i Perales

Alba Teruel escoltada per E. Félix i T. Martínez

Daniel Guerrero al seu pas per meta

El corredor de Xàtiva, Daniel Guerrero i la corredora castellonenca, Alba Teurel, han guanyat en les categories Èlit masculí i femení, respectivament, el I Ciclocross «Ciutat d’Alzira» disputat este matí a la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar de la capital de la Ribera.

Guerrero, del Cliniconfort Bicisprint, amb un temps de 52′ 4o» ha superat clarament, José Manuel Ribera, del Bikes Moixent Fores (53′ 02″) i al seu company de club, Óscar Perales que ha invertit 53′ 03·.

Mentre en fèmines, Alba Teruel, del Castillo de Onda invertia 47′ 03″, superant la seua companya, Empar Félix (48’o1″) i Tania Martínez del Cliniconfort Bicisprint que feia 48’46».

En la carrera, que ha estat organitzada pel club Soulbikes d’Alzira, han paprticipat al voltant de 250 corredors de totes les categories. El vent i el fred no han impedit que esta prova puntuable haja sigut un èxit de participació i d’assixtència.

El president del club organitzador, Miguel Ángel Martínez s’ha mostrat «molt satisfet» pel resultat de la prova i especialment perquè «el circuit ha estat molt elogiat», davant la inclusió de «zones tècniques i corves enllaçades que han contribuït a que el circuit no siga massa ràpid».

El president de la Fedració Valenciana de Ciclisme, Amadeo Olmos, ha elogiat, gtant el cirucit com l’organització i ha deixat entendre que el rpòxim any podria celebrar-se la segona edició. Per la seua part el regidor d’Esport, José Andrés Hernández, que ha entregat els trofeus als guanyadors junt el president de la federació, considera «un orugll i un honor» per Alzira el ser seu d’esta imporotant prova i ha avançat que si volen repetir l’experièn cia, «açí tenen sa casa».

Cadets, juniors i fèmines

En la carrera de cadetes, júnior y féminas se ha impuesto el cadete Oriol Gómez (Respetad 1,5 m.), quien ha estado acompañado en el podio por  Adrián Aranda (GAC Bikes Moixent) y Alejandro Martínez (Gandía Jorge Canet) lo que lleva a Gómez a la tercera plaza de una general liderada fuertemente por Alejandro Martínez. Entre los júnior, el más rápido ha sido Vicent Martínez (Castillo de Onda), que lleva una gran temporada y que con esta victoria afianza aún más su liderato en la Challenge. Eduardo Llácer (Coves de Sant Josep) y Francisco Carratalá GAC Bikes Moixent) han sido segundo y tercero en la categoría. Entre las féminas, la júnior Alba Teruel (Castillo de Onda) se ha impuesto a su compañera de equipo Empar Félix y la primera eliyte ha sido Tania Martínez (Cliniconfort Bicisprint), líder de la Challenge.

Máster 30

En máster 30 Jordi Reñe (GAC Bikes Moixent) ha sabido adelantarse a Ignacio Fandos (Vinaros), que lidera la Challenge,  y Juan Antonio Cervera (Eurociclo). Lamentar en esta carrera la caída de David Gallardo (Grupesa Chulvi), vencedor de la anterior prueba y uno de los favoritos en esta, cuyo estado tras la caída no reviste gravedad.  Daniel Castelló (Cliniconfort) ha sido el primer sénior en cruzar la línea de meta de Alzira.

Francisco J. Pla (B. Cabedo) se ha adelantado en nueve segundos a  Javier Avellaneda (Spririt Bike) y a Pio Luis Vela (Soulbikes). Miguel Ángel Penades (Radical Bike Ontinyent) sigue al grente de la general provisional. Entre los máster 50 Juan Antonio Altur (La Valldigna) ha sido más rápido que Ignacio Fandos (Vinaros) y que Francisco lloret (CC Aitana), segundo y tercero respectivamente. Ignacio Fandos es el líder. En máster 60 Ángel Martínez (Guijarro Tot Sport) es el dominador de la temporada y en Alzira ha conseguido el triunfo en la prueba y afianzar aún más su liderato en la categoría.

Ya entre los más jóvenes la victoria fue para Francisco Javier Muñoz (Mar Alacant) en infantiles, Jordi COnstantino (Xeraco) en alevines y  Pau Martí (Sports Manolo) en principiantes. Miquel López (La Valldigna), Miguel Solera (La Valldigna) y Pau Martí (Sports Manolo) son los actuales líderes en infantiles, promesas y principiantes.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here