LA UNIÓ lamenta «profundamente» el tancament de RTVV

0
245

LA UNIÓ de Llauradors lamenta profundament el tancament executat hui de la nostra ràdio i televisió pública (RTVV), un instrument clau i fonamental per al camp valencià, per a la seua gent, i per a vertebrar el nostre territori, per al nostre autogovern.

 És un dia trist i dur per a aquells que estimem la nostra terra, la nostra llengua, els nostres costums. Qui ens dirà ara l’oratge que farà al nostre poble? Ja sabeu que els llauradors i ramaders sempre estem mirant al cel. Qui ens contarà les nostres protestes i els nostres mals de cap? Únicament un mitjà públic i arrelat al territori és capaç de difondre tot allò que passa als pobles rurals.

 LA UNIÓ, com a organització de referència a la societat valenciana, considera imprescindible una ràdio i televisió pública que parle de les nostres coses, dels nostres problemes, que done veu als llauradors i ramaders, als habitants de les zones rurals que no cal oblidar obliden ocupen prop del 80% de la superfície de la nostra geografia.

 Entre tots hem de fer possible que RTVV siga de nou una realitat, nosaltres des de LA UNIÓ como a representants de la societat civil estem disposats a posar el nostre modest gra d’arena. Així, LA UNIÓ anima a participar als llauradors i ramaders en totes aquelles concentracions i manifestacions que es realitzen per a exigir el manteniment d’una ràdio i televisió pública valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here