L’oposició d’Alzira qualifica de «barbaritat econòmica i pedagògica» el trasllat de l’EPA

0
389

Els tres grups municipals de l’oposició han criticat l’ausència d’explicacions de l’equip de govern sobre el trasllat decidit per l’equip de govern de l’Escola Permanent d’Adults (EPA) a l’edifici de La Parrilla. Fins i tot el portaveu de Compromís, Diego Gómez, qualificava el fet de «barbaritat econòmica i pedagògica».  Econòmica, davant el «desmantellament» de les actuals instal.lacions, «no sabem quan costarà» i pedagògica «davant el trasllat d’un centre educatiu al llarg del curs».

El representant de Compromís considera que es tracta «d’una decissió política i no dels tècnics municipals».

La portaveu socialista Isabel Aguilar ha ha contestat a la regidora d’Educació, Anabel Juárez, sobre la manipulació de l’alumnat dient que «tots els alumnes són majors de 18 anys». I ha afegit que si el tema està politizat és perquè la única que ha decidit el trasllat és una política, és Elena Bastidas».

Mentre Iván Martínez, portaveu d’EU justificava la seua oposició en que «el canvi a La Parrilla no millora les actuals instal.lacions» i ha reclamat a l’equip de govern que «li busquen altra ubicació a l’Oficina d’Atenció al Consumidor».

La regidora d’Educació, Anabel Juárez ha iniciat la seua intervenció assgurant que els grups de l’oposició «estan manipulant els laumnes» i ha justificat el canvi de l’EPA en que les actuals ins tal.lacions «són insuficients perquè hi ha llista d’espera».  I s’ha compromés a que no es mouran de l’actual lloc «fins que la nova ubicació no estiga en condicions». També ha condicionat el trasllat a que la conselleria d’Educació autoritze el canvi.

L’alcaldessa d’Alzira Elena Bastidas ha profunditzat en els arguments de la regidora advertitn que sols es farà el trallat, amb l’autorització dels tècnics de la Generalitat i quan l’immoble nou «reunisca les mateixes condicions que les actuals instal.lalcions».

Això significarà un canvi respecte a les intencions inicials donat que, en principi, segons comunic

Una estudiant de l’EPA esta nit al consistori

aren a la direcció del centre sols contaria amb la pre-instal.lació de la calefacció i l’aire condicionat.

Las moció conjunta presentada pel PSPV, Compromís i EU ha estat rebutjada per la majoria abasoluta del PP.

El saló de sessions  ha registrat una important assistència de professors i alumnes de l’EPA Enric Valor tot i acabar-se  el plenari al voltant de les 0,30 hores de la matinada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here