Els mestres de l’EPA diuen que les futures aules «són antipedagògiques»

0
286

Un bon grup de mestres i alumnes de l’EPA Enric Valor d’Alzira han tingut la paciència d’esperar-se fins la matinada al saló de plens per poder fer preguntes a l’alcaldessa sobre l’hipotètic trasllat del centre a l’edifici de La Parrilla.

La professora d’Història, Alicia Sifre, ha exposat els motius pels quals la comunitat educativa en general de l’EPA es contrària a un canvi d’ubicació. «Les aules de La Parrilla són antipedagògiques en ser romboidals i llalrguíssimes».  «Careix de les condicions adients» donat que els alumnes entre els que hi han un bon número amb uns 60 anys «deuran pujar fins 60 escalons». També ha fet referència al cost del trasllat que ha xifrat en «

Professors de l’EPA en el plenari

uns 200 milions de pesetes». Per a ella «el més racional i intel.ligent és quedar-se a l’actual ubicació».

Alicia i la seua companya Imma Peris han coincidit que el trasllat a La Parrilla «no significarà cap millora» en contar amb el mateix nombre d’aules. A més han recordat que des del centre enviaren una carta a tote els grups municipals per exposar-los la seua problemàtica «el PP va ser l’únic que no va vindre». En declaracions a Riberaexpress els mestres han lamentat que «la regidora d’Educació Anabel Juárez no haja vingut a donar-mos cap explicació» i que la inspectora del centre «desconeix les intencions i el projecte de l’Ajuntament d’Alzira».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here