L’alcaldessa d’Alzira reconeix als alumnes de l’EPA que ha faltat informació i comunicació

0
309
L’alcaldessa en el plenari d’anit

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas ha reconegut que «ha faltat informació i comunicació» sobre el trasllat de l’EPA en la reunió que ha mantés, este migdia durant més d’hora i mitja amb una notable representació de l’Associació d’Alumnes d’este centre.

Bastidas ha insistit en que les actuals instal.lalcions de l’EPA són el lloc «més adient» per albergar la futura Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i els ha demanat la seua col.laboració. Al mateix temps els ha promés que el nou centre contarà des del primer dia amb calefacció i aire condicionat. La priemra autoritat local assegura que  La Parrilla està a punt en «un 90%», fet del que discrepa la comunitat educativa en assegurar que «no estan fet els tabics de les aules  ni els banys, entre d’altres».

La reunió ha alternat moments «tensos» amb altres «més relaxats» segons alguns presents, fin i tot algú d’ells ha abandonat la mateixa abans d’hora. Bastidas ha reiterat que «estaran millor» a les noves instal.lacions, peró alumnes i professors de l’EPA insisteixen en els defectes que veuen; aules allargades amb sostre molt i accesos difícíls. I fiquem com exemple els 42 escalons que hi han entre la planta baixa i la priemra planta i els 25 escalons entre la primera i la segona.

A la Parrilla hi hauran 8 aules, «les mateixes que ara» però dividides en dos plantes, mentre consideren que l’actual centre «és més cómode» per a la comunitat educativa i «molt més accessible» en estar totes les aules a la primera planta.

Un alumne resumia així la reunió; «ha intentat vendre’s la moto però no li la hem comprat».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here