L’Ajuntament d’Alginet presenta la targeta del Comerç

0
393

Una targeta que busca afavorir la relació de fidelitat i qualitat amb el consumidor final. La targeta serà gratuïta i estarà personalitzada per a cada client el que generarà noves oportunitats per al comerç, millorant la comunicació entre client i comerç, potenciant les vendes i promocionant la qualitat dels productes i serveis que hi ha al municipi.

Amb la targeta es podrà personalitzar l’oferta ja que permetrà  conèixer millor al client,els seus gustos, aficions i necessitats. Tot açò serà possible gràcies a la gestió informàtica de la targeta.

El Regidor de Comerç,Carles Bayarri, afirmava que “La nova targeta de fidelització és una eina vinculada a la marca comercial «Comerç d’Alginet» que des de l’Ajuntament d’Alginet estem en procés d’implantació. Una iniciativa també per a la dinamització del comerç local, que allò que pretén és millorar la qualitat del punt de venda, perquè el comerç local puga competir en millor condicions amb grans superfícies i les grans cadenes de distribució. En concret, la targeta pretén fidelitzar el client oferint descomptes, promocions o punts acumulables per a descomptes en compres posterior, a través de la targeta, de manera que el client obté eixos beneficis i el comerciant pot obtindre també la informació de la resposta que la seua clientela té a les promocions que ell fa, i pot dissenyar millor les seues iniciatives comercials, fins i tot arribant a un tracte personalitzat de cada client.

La presentació d´esta eina per als comerciants i per als clients, es farà en dues sessions informatives per afavorir la assistència dels comerços del municipi. El dijous 28 de novembre podran anar de 15.30 a 16.30 o de 21.15 a 22.15 h.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here