EU d’Algemesí presentarà una esmena a la totalitat per ser «inacceptables» els pressupostos

0
516
Asensio Garcia

Esquerra Unida d’Algemesí votarà dema, dijous, en el plenari dels pressupostos en contra dels que ens presenta l’equip de govern. Per al nostre grup municipal el que han presentat no correspon a la realitat de la nostra ciutat, son antisocials, i representen un projecte en el que l’equip de govern admiteix el seu fracàs. Crida l’atenció que per enguany no han previst cap ingrés de venda de parcel·les del patrimoni municipal o de places de garatge del mercat. Per al regidor Asensio García ‘açó representa la proba més evident de que admiteixen el fracàs en la seua gestió i la seua ineficiència’.

Si que ens crida l’atenció en canvi l’augment de les partides destinades a festes, que enguany pujen de forma considerable, així com de nou figura una partida de despeses de quasi 500.000 euros per a la construcció del nou mercat, mercat que com ja hem dit quasi ningú demanda ni és considera una necessitat per la nostra població.
Esquerra Unida presentarà una esmena a la totalitat, en la que bàsicament proposem eliminar la partida per a la construcció del mercat, la rebaixa del nombre d’alliberats polítics del PP i del salari de l’alcalde, així com una contenció important en les partides destinades a festes. Amb aquestes minoracions proposem afegir a la borsa de treball i iniciar una sèrie de millores en els nostres carrers que facen d’Algemesí una ciutat més amable, més neta i més accessible, al mateix que podem possibilitar un dinamisme en les borses de treball, especialment a la brigada d’obres, que serviria per pal·liar la difícil situació econòmica de moltes famílies.
Per finalitzar la present nota, sols afegir per la nostra que hui, al plenari extraordinari sobre el tancament de la RTVV no anem a renunciar a la percepció econòmica, aixó sí, donarem la seua quantitat a projectes locals de cooperació.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here