Almussafes oferix este cap de setmana la IX Fira de les Oportunitats

0
414

El passeig del parc Central es convertirà, el pròxim cap de setmana, en la seu de la novena edició de la Fira del comerç, els servicis i les oportunitats. La iniciativa comercial, impulsada des d’AECAL (Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes), en col·laboració amb el consistori municipal, pretén potenciar les compres de Nadal sense eixir de la població, amb articles de qualitat a preus de baix cost. El propi Ajuntament d’Almussafes i la ONG Fons Valencià per la Solidaritat se sumen enguany a la Fira amb una parada dedicada a la venda de les targetes de Nadal.

Quinze establiments comercials d’Almussafes presenten este cap de setmana una nova convocatòria de la Fira del comerç, els servicis i les oportunitats, activitat convocada des de l’agrupació de comerciants locals, que oferirà durant dos jornades productes de primeres marques a preus molt rebaixats.

La IX Fira Outlet, que en esta nova edició aposta de nou per ubicar-se en la zona centre del parc Central, possibilitarà que els visitants puguen adquirir una selecció d’articles de qualitat amb descomptes molt competitius i que els comerciants tinguen l’oportunitat de donar eixida a l’estoc acumulat en els seus establiments de productes de temporades anteriors. En esta nova iniciativa de dinamització comercial del comerç tradicional, en la que també col·labora l’Ajuntament d’Almussafes, l’oferta expositora comprén principalment vos sectors de moda i complements, restauració, hostaleria, joguets, herbodietètica i formació.

Així mateix, com a al·licient de la Fira, l’Acadèmia Connexió Neuronal oferirà activitats lúdiques infantils durant les dos jornades de celebració de la fira. “Des d’AECAL es valora molt positivament este tipus d’iniciativa que permet oferir una opció d’entreteniment per als més menuts de la casa mentres els seus pares visiten les diferents parades participants”.

La Fira, emmarcada en el Pla d’Impuls al Sector, obrirà les seues portes dissabte que ve dia 30, en horari de 10 a 19 hores, i durant la jornada dominical de l’1 de desembre en la mateixa franja horària, per a tots aquells consumidors que vullguen avançar les seues compres amb els productes que oferixen els diferents estands participants.

SOS de Filipines
El passat 8 de novembre el devastador Tifó Violant va arrasar Filipines, destruint pobles sencers, fent desaparéixer milions de llars i deixant 4,6 milions de xiquets en greu risc.

En estos moments, l’ajuda a Filipines és imprescindible per a la seua supervivència, per la qual cosa el consistori d’Almussafes i el Fons Valencià per la Solidaritat destinaran l’aportació econòmica recaptada amb la venda de les targetes de Nadal d’enguany 2013 a ajudes d’emergència als damnificats.

Per això, des de l’ajuntament s’invita a tots els veïns i veïnes d’Almussafes i dels pobles pròxims a adquirir els lots editats, pel mòdic preu de 3 euros, en la parada que s’emplaçarà enfront de la Casa Consistorial durant la celebració de la Fira d’este cap de setmana. “Felicitar el Nadal d’enguany amb les targetes d’Almussafes pot salvar moltes vides en Filipines, per la qual cosa apel·lem a la solidaritat i consciència dels riberencs perquè compren la major quantitat de lots”, explica el regidor de Joventut, Carles Grancha.

Atés que el Fons no disposa de cap projecte en les illes Filipines, l’ajuda es canalitzarà a través de Cáritas, organització que ja està desenrotllant la campanya de solidaritat “Cáritas amb Filipines”, amb l’objectiu de canalitzar el compromís dels donants espanyols amb els damnificats del Tifó.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here